Skip to main content
botoks

Ubrizgavale BOTOKS, pumpale usta i grudi: Poznate žene koje ŽALE zbog PLASTIČNIH operacija! (FOTO)

Foto: Profimedia, Canva
Nemojte praviti gluposti s grudima. Negirala sam pre toliko godina, ali to je bio glup potez i znak nesigurnosti. Umesto toga slavite ono što imate, rekla je Viktorija Bekam

Nekada su poznate dame skrivale svoje estetske korekcije kao zmija noge, ali danas mnoge otvoreno govore o svim promenama koje su napravile na telu.

Uz operaciju nosa, povećanje grudi jedna je od najčešćih korekcija u svetu zabavne industrije. Ima slavnih žena koje su itekako zadovoljne korekcijom grudi, ali neke su ipak požalile odluku da stave implantate i naposletku ih izvadile. 

PUŠENJE, ALKOHOL: Nećeš verovati ŠTA sve može da IZAZOVE SUVOĆU VAGINE, a evo kako da pronađeš REŠENJE

PUŠENJE, ALKOHOL: Nećeš verovati ŠTA sve može da IZAZOVE SUVOĆU VAGINE, a evo kako da pronađeš REŠENJE

Bolji LEK ZA GASTRITIS od ovog ne postoji: Bolovi u želucu nestaju već nakon prve čaše! (RECEPT)

Bolji LEK ZA GASTRITIS od ovog ne postoji: Bolovi u želucu nestaju već nakon prve čaše! (RECEPT)

1. Kim Kardašijan

Rijaliti zvezda žali što je s ubrizgavanjem botoksa počela prerano, s nepunih 30 godina. Prvo ubrizgavanje botoksa bilo je prikazano u njenom rijaliti šou "Keeping Up With the Kardashians" 2010. godine. Nekoliko dana nakon što je epizoda prikazana, Kim je progovorila o tome koliko je postupak bio bolan.

"U šou je moglo da se vidi da imam masnice oko očiju nakon što se postupak završio, što je normalno, ali nisam se bila raspitala o nus pojavama, pa sam bila izbezumljena. Botoks mi u tim godinama zaista nije bio potreban", iskrena je bila Kim.

2Gvinet Paltrou

Oskarovka se jednom podvrgla tretmanu botoksom, ali odlučna je u tome da neće to više nikada da uradi.

"Verovatno sam probala sve. Bojala bih se odlaska pod nož, ali pitajte me kad mi bude 50. Pokušaću sve osim botoksa. Neću više koristiti botoks jer sam izgledala šašavo", rekla je Gvinet u intervjuu za časopis "Harper’s Bazaar".

3Viktorija Bekam

Bivša pop zvezda priznala je da je plastična operacija, kojom je 1999. godine značajno povećala grudi jedna od njenih najvećih grešaka.

"Nemojte praviti gluposti s grudima. Negirala sam pre toliko godina, ali to je bio glup potez i znak nesigurnosti. Umesto toga slavite ono što imate", izjavila je Viktorija za "Vogue". Prvi put je grudi smanjila 2009. godine, a drugi put 2011. nakon rođenja ćerkice Harper Seven čime se vratila na svoju originalnu veličinu.

Viktorija Bekam
Foto: Profimedia

4. Deniz Ričards

"Toliko mi se žurilo da s 19 godina ugradim silikone da se uopšte nisam raspitala o hirurgu kod kog sam otišla, pa sam završila s većim implantima nego što sam tražila", prisetila se glumica u intervjuu za "Us Weekly". Posle je otišla kod drugog hirurga kako bi joj korigovao grudi, ali on joj je ugradio još veće silikone.

Deniz Ričards
Deniz Ričards
Foto: Profimedia

 

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd