Skip to main content
Anabela Atijas

ANABELU OD DETINJSTVA PRATILE TRAGEDIJE: Bivši tragično stradao, izgubila blizance, pobedila rak, a zatim nove muke

Foto: Srbija Danas
Preživela je mnogo toga...

Pevačicu Anabeli Atijas život nije mazio uopšte. Od detinjstva do danas nju prate bol, patnja i tragedije, ali ona se ne predaje.

Još kad je bila dete nju je zadesio razvod roditelja što joj je teško palo. Ona je rođena u Goraždu, gde je živela sa majkom Jadrankom i ocem Ahmedom.

STARIJI JE OD NJE ČAK 31. GODINU! Zaprepastićete se kad vidite ko je MUŽ poznate voditeljke "Slagalice" (FOTO)

STARIJI JE OD NJE ČAK 31. GODINU! Zaprepastićete se kad vidite ko je MUŽ poznate voditeljke "Slagalice" (FOTO)

TEST OD 2 SEKUNDE, KOJI MOŽE DA VAM SPASE ŽIVOT: Veoma jednostavno saznajte da li vam prete OPAKE BOLESTI

TEST OD 2 SEKUNDE, KOJI MOŽE DA VAM SPASE ŽIVOT: Veoma jednostavno saznajte da li vam prete OPAKE BOLESTI

“Teško sam podnela njihov razvod i to je ostavilo velike posledice na meni. Mislim da i danas vučem traume zbog toga. Možda tako ne bi bilo da su me pripremili, da su iskreno razgovarali sa mnom, ali ja sam za razvod saznala iznenada, kada su oni već bili rešili da to urade”, ispričala je svojevremeno za “Blic puls”.

Ubrzo zatim buknuo je rat u Bosni, a ona je tada bila sa dečkom u Švajcarskoj. Međutim, sudbina je bila nemilosrdna i on je u tom ratu poginuo.

“U međuvremenu se desilo najgore u Bosni i ostala sam s njim u Švajcarskoj. Onda smo nas dvoje došli u Crnu Goru na odmor, a odande se u Bosnu moglo stići nekim divljim putevima. On je želeo da završi neke administrativne poslove pred povratak u Švajcarsku. Otišao je u Goražde i pronađen je mrtav. Poginuo je. Od tog trenutka moj život se okrenuo. Sva lepota i bezbrižnost su nestali, a došli su teški dani”, rekla je Anabela.

Atijasova je nakon toga kao izbleglica došla u Srbiju, gde je radila kao sekretarica. Ubrzo je došla njena majka, pa su zajedno otišle u Švedsku. Još jedna strašna stvar se desila. Sa 19 godina saznala je da ima tumor na dojci.

“U Švedskoj je zakonom propisano da žene starije od 30 godina moraju da idu na pregled, na mamografiju, a ja sam se družila sa devojkama tih godina, koje su mi pričale o tome. Tako sam jedne večeri posle povratka iz grada, dok sam se tuširala, napipala kvržicu, odmah me je uhvatila panika, probudila sam mamu, i sutra smo otišli na pregled, a u roku od dva dana su mi urađeni biopsija i operacija. Nekoliko meseci sam bila na hormonskoj terapiji, i uspešno se oporavljala jer je tumor otkriven na vreme, sve je prošlo bez posledica”, rekla je Anabela.

Ljubav prema plesu u muzici spojila ju je sa Gagijem Đoganijem i 1994. godine snimili su prvi album “Samo u snu” koji ih je vinuo u zvezde.

Naredne godine su se venčali, a 1996. godine Anabela je rodila prvu ćerku, današnju rijaliti zvezdu Lunu Đogani.

Još jedan udarac u životu doživela je kada je preživela gubitak blizanaca.

“Sasvim iznenada je došlo do komplikacija. Bebe su preminule. Izgubila sam blizanačku trudnoću, a s obzirom da, osim ogromne duševne boli i tuge, u tom trenutku nisam imala zdravstvenih komplikacija menadžeri su mi rekli da moram da se pojavim na zakazanom nastupu!”, poverila se Anabela u jednom intervjuu.

Godinu dana kasnije dobila je ćerku Ninu.

Međutim, njih dvoje su godinama imali problema u braku i iako su se borili da ga očuvaju, nisu uspeli. Razveli su se posle 14 godina zajedničkog života. U medijima se pisalo i o zlostavljanju i preljubi, ali su Gagi i Anabela uspostavili dobre odnose prošle godine.

Razvela se 2009. godine od Gagija zbog nasilja i prevara. Anabela je posle Gagija imala kratku romansu sa manekenom Mladenom Radulovićem. Upoznala ga je prilikom boravka u rijalitiju "Veliki brat", a onda se 2013. godine udala za Andreja Atijasa, sa kojim je dobila ćerku Blankicu.

Ni ovaj brak nije bio sjajan, pa se ponovo razvela 2019. godine. Razlog je bio Andrejev problem sa porokom, a prošle godine rešili su da njihovoj ljubavi daju novu šansu.

Najveća muka poslednjih godina Anabeli je njena ćerka Luna, koja je 2017. godine u rijalitiju “Zadruga” započela emotivnu vezu sa tada oženjenim pevačem Slobom Radanovićem. Zbog ove veze Anabela je bila na stubu srama, jer je branila ćerku.

Novi haos sa ćerkom desio se kada su obe bile učesnice treće sezone ovog rijalitija. Neprestano su imale sukobe, jer je Anabela bila protiv njene veze sa Markom Miljkovićem.

Nakon rijalitija uspele su da izglade odnose, a sada se obe presrećne i uživaju u malenoj Mii, Luninoj ćerki.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
31 Beograd