fbpx
Skip to main content
trudnica

ZATRUDNELA DOK JE BILA TRUDNA! Žena OTIŠLA na redovni PREGLED, a tamo joj LEKAR SAOPŠTIO šokantnu vest!

Foto: Instagram printscreen/roberts.supertwins
Samo 13 dokumentovanih slučajeva kao što je ovaj!

Žena koja je zatrudnjela dok je bila trudna već tri nedelj rodila je zdrave blizance. Rebeka Robertson (39) iz Trovbridžea u državi Wiltšir saznala je da ima blizance, ali bila je šokirana kad su joj rekli da je jedan mlađi od drugog i to točno tri nedelje.

U svetu je bilo samo 13 dokumentovanih slučajeva superfetacije pre nego što su se mali Noa i Rosali rodil prošle godine. Rebeka je rekla da je njena trudnoća bila preplavljena emocijama jer je osećala da lekari gotovo pokušavaju dokazati da nešto nije u redu s manjim blizancem.

Mama troje dece rekla je da su ona i partner Ris VIver saznali da čekaju bebu još u februaru prošle godine, pre prvog zatvaranja zbog korone UK u Velikoj Britaniji.

- Ponudili su mi rano snimanje, sa sedam nedelja i Ris je mogao doći na pregled jer su bolnice u tom trenutku još bile otvorene. Videli smo našu malenu bebu. Bila je jako mala i rečeno nam je da čekamo jedno dete. Nakon nekoliko nedelja obavila sam i ultrazvuk u 12. nedelji. Nažalost, Risu nije bilo dopušteno ući u bolnici jer je zatvaranje počelo - priča Rebeka.

Tada su joj rekli da očekuje blizance, ali dodala je da su stvari odjednom postale još neverovatnije.

- Bilo je vrlo očito da je jedan blizanac mnogo veći od drugog. Među njima je bila razlika u veličini od tri nedelje. Nisu mogli razumeti što se događa i zašto je razlika u veličini tako velika. Nakon višestrukih pregleda, specijalista za blizance iz bolnice Bat Rojal Junajetd došao je do zaključka da sam ponovno ovulirala. U osnovi sam zatrudnela dok sam bila trudna - rekla je Rebeka.

Par je bio šokiran viestima i Rebeka je priznala da je otišla kući i 'guglala' superfetaciju.

- Rekli su nam da je to vrlo, vrlo retko i otkrili smo da postoji samo nekolicina drugih priča. Naime u svetu postoji samo 13 dokumentovanih slučajeva - dodala je.

 

 

SD porodica

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Slaba kiša
9 Beograd