fbpx
Skip to main content
svadba

RAZVOD DAN POSLE venčanja! Poruka na Fejsbuku promenila sve: "PISAO JE MOJOJ MAJCI!"

Foto: Profimedia
Scenario iz pakla!

Obri Lin (41) iz Jute samo dan posle venčanja za Džastina Anfrida (35) morala je da podnese zahtev za razvod braka, nakon što je putem Fejsbuka dobila poruku od nepoznate osobe koja je tvrdila da njen suprug ima ljubavnicu.

Obri je odmah odlučila da se suoči sa Džastinom, a on je pritisnut dokazima priznao da ima aferu koja traje već osam meseci, piše "Miror". Podnela je zahtev za poništenje braka, ali još uvek žive zajedno.

- Očajna sam. Bio je dobar prema meni i slao mi je dugačke ljubavne poruke. Sada se izvinjava, ali mislim da nećemo moći da prebrodimo ovo. Kad smo se upoznali bilo je tako intenzivno, nabijeno hemijom. Osećala sam se kao princeza - rekla je Obri koja je upoznala Džastina u avgustu 2018. nedugo nakon njegovog razvoda od bivše žene.

mlada na svadbi
mlada tužna na svadbi
Foto: Profimedia/ilustracija

U februaru 2019. Obri je dobila poziv od najbolje prijateljice koja joj je rekla da njen Džastin ima drugu devojku i da imaju zajedničko dete.

- Sve mi je priznao, a onda sam saznala da je planirao da je oženi. Bio je tako uverljiv i nastavili smo vezu, a on je raskinuo sa tom ženom - priseća se Obri koja mu je tada sve oprostila. Osam meseci kasnije Džastin ju je zaprosio.

- Nisam bila sigurna da li da kažem da, jer sam dosad već tri puta bila u braku, ali bio je tako nežan i predivan prema meni. Obećavao mi je mesec i zvezde i govorio mi kako će sve biti još lepše ako se venčamo - kaže ona. Početkom januara par se venčao u Las Vegasu pred samo jednim svedokom, a sledeće veče Obri je dobila otrežnjujuću poruku na Fejsbuku.

- Čovek za kojeg planiraš da se udaš viđa se s mojom majkom - pisalo je.

- Džastin je bio pored mene i pokazala sam mu poruku, a on je porekao. Nisam znala šta da mislim, pa sam tražila dokaze. U roku od sat vremena dobila sam skrinšotove njihovih međusobnih poruka. Bile su intimne prirode i dopisivali su se na dan našeg venčanja. Prosula sam mu pivo u lice dok sam urlala, a potom sam bacila i prstenje, pa pozvala taksi - ispričala je Obri koja još nije sigurna da li da napusti supruga, jer se njihova deca odlično slažu, kaže, pa ne želi to da uništi.

- Zaista je teško. Da nije dece bilo bi mi lakše da odem. Ne znam šta da učinim, a ne želim da se osećam kao u zamci. Od tada se stalno izvinjava zbog odluka koje je doneo i čini mi se da je iskren. Govori da me voli i da želi da uspemo, ali ne znam da li je to sve samo predstava. Očajna sam - priznaje Obri.

 

SD porodica

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd