fbpx
Skip to main content
Čokolino

Da li znate koji doručak podjednako vole i velika i mala deca?

Foto: Promo
Najvažniji obrok!

Da li doručkujete? Stručnjaci preporučuju da se ovaj obrok ne preskače, jer upravo on daje energiju neophodnu za početak dana. Naglašavaju i da je za decu školskog uzrasta važno da pre polaska u školu doručkuju kod kuće kako bi mogli da se koncentrišu, razmišljaju, pamte i uče.

Idealan jutarnji obrok je lagan, bogat žitaricama, sadrži malo masti i soli, pa ne opterećuje organe za varenje. Pripremljena po najvišim standardima, Čokolino kaša po mišljenju nutricionista i pedijatara, predstavlja odličan izbor za doručak, večeru ili užinu mališana i pravi je izvor energije i zadovoljstva. Ova kaša od žitarica sa ukusom čokolade u kombinaciji sa 2 dl mleka za svega nekoliko sekudni se pretvara u hranljiv i ukusan obrok. Obogaćena sa čak 7 vitamina (B1, B2, B6, C, E, niacin i folna kiselina), što je čine energetski uravnoteženim obrokom idealnim za decu u razvoju. Upravo Čokolino u odraslima budi dete, te i „velika“ deca koja su i sama odrastala na ovoj žitnoj kaši, te i sami radu nju konzumiraju u jutarnjoj žurbi, pre izlaska iz kuće. Čokolino kaša je odličan izbor i za laganu večeru koja će utoliti glad i pružiti organizmu noćni predah.

Lino Čokolino
Lino Čokolino
Foto: Promo

Za one najmlađe, tu je i Čokolino Junior kaša koja se bazira na pet vrsta žitarica i sadrži pšenicu, pirinač, kukuruz, proso i zob. Ova receptura obogaćena vitaminima i mineralima, te je u liniji sa preporukama struke kada je ishrana mališana u pitanju. U cilju obezbeđivanja besprekorne zdravstvene ispravnosti, hranljivosti i kvaliteta, celog Lino asortimana, u kompaniji Podravka, se svakodnevno kontrolišu sirovina, okolina, tehnološka oprema, proces proizvodnje, proces pakovanja, kao i funkcionalne i nutritivne vrednosti proizvoda.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD porodica

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
3 Beograd