fbpx
Skip to main content
šminka

CELO LICE BUKNULO od alergijske reakcije: Majka našminkala ĆERKU (2), otac pobesneo kad je zatekao prizor u stanu!

Foto: Profimedia
Neodgovorno!

Jedna devojčica od dve godine je morala da bude odvedena kod lekara zbog teške alergijske reakcije. Njen otac je pobesneo kada se vratio kući i video da je lice njegove kćerke crveno i natečeno, a još više se naljutio kad je shvatio da je uzrok nešto što je uradila njegova supruga i majka njegove kćerke.

Postignut dogovor

Jedan korisnik Redita (26) se požalio na svoju suprugu (25). On je napisao kako je sa suprugom imao strašnu svađu, a nakon što je saznao da je ona prekršila dogovor i ugrozila zdravlje njihove dvogodišnje kćerke. Njegova žena voli kozmetiku i šminkanje, i voli da šminka. Po njegovim rečima, ona planira da otvori i svoj privatni posao u ovoj branši. Njenom mužu to nije smetalo, ali kada je njegova žena jednog dana došla sa predlogom da šminka njihovu kćerku, njemu nije bilo nimalo drago. On je rekao da se "složio", ali pod jednim uslovom - da je ne šminka "celo lice" i da to ne radi "svaki dan". Njegova supruiga se složila sa tim uslovima.

šminka
Foto: Profimedia
Uklanja BUBULJICE I OPEKOTINE, opušta, SPREČAVA OPADANJE kose! Čaj od ove BILJKE morate imati kod kuće!

Uklanja BUBULJICE I OPEKOTINE, opušta, SPREČAVA OPADANJE kose! Čaj od ove BILJKE morate imati kod kuće!

HRONIČNI UMOR NIJE NIMALO BEZAZLEN: Kako da ga se rešite i koji su glavni uzroci

HRONIČNI UMOR NIJE NIMALO BEZAZLEN: Kako da ga se rešite i koji su glavni uzroci

Alergijska reakcija

Kada je sutradan došao sa posla čuo je kako njegova kćerka plače u svojoj sobi. Utrčao je i video da joj je celo lice u užasnom stanju. Njeno levo oko je bilo natečeno, koža joj je bila crvena, natečena i iziritirana i imala je potrebu da se češe što je celo stanje činilo još gorim. On je odmah odveo kćerku kod doktora koji joj je dao dijagnozu - kontaktni dermatitis. Ova vrsta dermatitisa se javlja u slučaju da osetljiva koža dođe u kontakt sa supstancom koja u sebi sadrži alergen. Bilo je očigledno da je njegova kćerka alergična na šminku.

šminka za decu
šminka
Foto: Profimedia

Svađa

Sa kćerkom se vratio kući i tada je njegova žena rekla kako jedva čeka da stavi još šminke na lice njihove kćerke i da je donela i novu kozmetiku radi probe. On je poludeo i tražio od nje da mu smesta kaže šta je stavljala detetu na lice i u kojoj količini. Žena je priznala da je stavila šminku na celo lice njihove kćerke dok je on bio na poslu. I ne samo to - dete odvela u park da bi svi videli "koliko je talentovana". Svoju ženu je nazvao neodgovornom i ludom, i pobesneo je jer je detetu napravila ozbiljan zdravstveni problem. Nju je uznemirilo ono što joj je suprug rekao i rekla da je samo želela da je učini lepom, kao i da svojoj kćerki od malih nogu usadi ljubav prema šminki.

Tvoja kćerka nije lutka

Korisnici na Reditu su bili užasnuti i nazvali su njegovu ženu neodgovornom. Komentari su bili različiti, ali su izražavali bes i šokiranost komentatora. "Tvoja kćerka nije lutka". "Ja sam profesionalna šminkerka i odmah su mi rekli da nikada ne stavljam šminku na osetljivu dečju kožu. Nikada.

Koža beba je jako osetljiva i moguće je da će se stvoriti jake reakcije ako se stave hemikalije koje nisu za dečju kožu." "Tvoja žena koristi tvoju kćerku kao model, kao lutku. To mora da prestane!", bio je jedan od komentara. Kako se završila svađa ovog korisnika sa njegovom ženom nije poznato, ali služi kao dobra opomena da dečja koža ne ide sa šminkom za odrasle.

 

SD porodica

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Slaba kiša
11 Beograd