fbpx
Skip to main content
bioskop

"ZAŠTO SI MI TO URADIO?" Odveo je suprugu u bioskop i pustio potresan snimak, i ona i MILIONI LJUDI SU PLAKALI (VIDEO)

Foto: TiKToK printscreen
Par je bio siguran da su zauvek izgubili snimak svog najvažnijeg dana. Šta se dogodilo?

Kajla i Dru Gotfrid iz Plezent Hila u Oregonu venčali su se pre 14 godina u paviljonu u dvorištu kuće njihovog prijatelja. Posle su snimak sa ceremonije odneli u radnju kako bi ga prebacili na disk, ali su tamo sa iznenađenjem otkrili da je traka – prazna.

Par je bio siguran da su zauvek izgubili snimak svog najvažnijeg dana. Šta se dogodilo?

Dva meseca pre njihove 14. godišnjice braka Dru je primio poruku od prijatelja koji mu je rekao da je pronašao traku sa izgubljenim snimkom. Odlučio je da čuva tu tajnu do dana godišnjice, a na “TikToku” je podelio šta se sve izdešavalo.

- Ovo je moja žena Kajla. Danas je naša 14. godišnjica braka. Ona nikad nije videla snimak sa naše ceremonije venčanja. Nedugo nakon venčanja rečeno nam je da je video slučajno izbrisan – priča Dru.

Unajmio je prostor bioskopa i odveo Kajlu na projekciju. Ona nije znala šta je na program, verovala je da će gledati jedan od njenih omiljenih filmova. Ali, Dru je imao “keca u rukavu”.

- Pre nekoliko meseci prijatelj je pronašao snimak u gomili starih traka u našoj crkvi i dao mi ga. Iznajmio sam bioskop i upitao da li bi mogli da ga puste umesto filma – rekao je on.

Kad je krenula projekcija, Kajla je bila zatečena. Pokrila je oči dlanovima i počela da plače, a potom pitala svog muža kako je pronašao izgubljeni video. Dru je opisao njene reakcije kao “čistu radost” i ocenio da je iznenađenje bilo uspešno.

- Osećam kao da smo uspeli da odrastemo zajedno. Iako je prošlo 14 godina, i dalje osećam onu mladalačku ljubav – rekla je Kajla “Vašington postu”.

Potresan snimak sa proslave godišnjice imao je preko 6,1 miliona pregleda na “TikToku”.

“Vidim zašto ste zajedno 14 godina”, napisao je jedan korisnik platforme.

“Počela sam da plačem čim se prostorija zamračila, znajući za radost koju će ona primiti”, navela je korisnica “TikToka”.

“Rasplakala sam se. Zašto mi ovo radite?!”, potresena je bila druga korisnica.

 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
22 Beograd