fbpx
Skip to main content
svađa

GUBITAK SAMOPOUZDANJA, OSEĆAJ KRIVICE, VEZA KOJA GUŠI: Otvorite oči na vreme uz pomoć OVIH saveta!

Foto: Profimedia
Uložite u svoju sreću!

Sigurno znate barem jedan par  za koji mislite da opstaje u nezdravoj vezi. Mnogi ljudi jednostavno ne uspevaju da skupe dovoljno snage i otrgnu se od loših vibracija koje svakodnevno upijaju iz svog nezdravog odnosa. Zašto je to tako?

Uglavnom ostajemo u vezama koje nam ne prijaju kada o sebi imamo iskrivljenu sliku i ne vidimo mogućnost postojanja bez našeg partnera. Uz to, ponekad nekoga volimo toliko da nam je i sama pomisao da krenemo dalje bez njega teška.

U TVOJIM SAM RUKAMA TAKO SIGURNA: Pevačica objavila prelepu sliku - zagrljaj koji vredi najviše na svetu

U TVOJIM SAM RUKAMA TAKO SIGURNA: Pevačica objavila prelepu sliku - zagrljaj koji vredi najviše na svetu

Međutim, vremenom će postajati sve teže i jedina ispravna odluka biće da se rastanete i ponovo se osetite živima.

Za tako veliku odluku, ključno je izgubljeno samopouzdanje, koje treba povratiti. U početku je veoma teško boriti se da povratite sopstveno samopouzdanje, ali ukoliko napravite nekoliko ključnih promena, sve će biti uredu.

Gubitak samopouzdanja u emotivnoj vezi najčešće se dešava jer nas je partner konstantno omalovažavao, a mi smo, vremenom naviknuti, počeli njegove kritike da shvatamo ozbiljno, kao da uopšte ne poznajemo sebe.

žena plače u krevetu
Foto: Profimedia

Usled takvog ophođenja partnera prema nama, mi počinjemo da verujemo u činjenicu da nismo dovoljno dobri da bi nas iko drugi voleo i pristajemo na vezu u kojoj više nije ostalo ništa od ljubavi

Osoba, koja je na neki način žrtva veze u kojoj je, obično duboko veruje da će svojom bezuslovnom ljubavlju i žrtvom omekšati partnera, ali odnos vremenom postaje sve gori i morate se odlučiti da počnete da volite sebe, to je jedini način da vezu zaista oporavite na najbolji mogući način.

Vreme je da stanete ispred svog partnera i kažete – Dosta je! A kada jednom pokažete da imate stav, osećaćete se neuporedivo bolje i želja za promenom će se javiti sama od sebe.

ISPUNILA SNOVE: Skockala se, nabacila novu frizuru i stala pored Novaka! Ostalo je istorija (FOTO)

ISPUNILA SNOVE: Skockala se, nabacila novu frizuru i stala pored Novaka! Ostalo je istorija (FOTO)

Iako smo ponekad u vezi ostajali jer smo uložili previše vremena, truda i energije, naš život je dug i jedino vreme koje zaista gubimo, je ono koje provodimo u nezdravom odnosu.

Zaista ste zaslužili da živite život srećni, upoznajući sebe iznova. Nema ničeg lepšeg od samospoznaje, jer kada ponovo spoznate sebe, ponovo ćete se zavoleti, a tada će prava, zdrava ljubav ponovo ući u vaš život.

POSEBNO SAM SE SKOCKALA: Ćerkica Ivane Selakov napunila 4 meseca, pogledajte koliko je slatka (FOTO)Samo je bitno da otvorite oči na vreme, da se ne mučite i da se umesto da uložite trud u vezu bez budućnosti, uložite u sebe i svoju s 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD porodica

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Mist
1 Beograd