fbpx
Skip to main content
Mama i dete

IDEALAN I ZDRAV OBROK BRZO I LAKO! Ovo je spas za sve mame

Foto: Profimedia
Zdrav obrok i odlična užina!

#NutrinoUžina, popularna i omiljena među mališanima, bila je inspiracija za fotografije mališana kako u njoj užuvaju.

- Izabrati pet najkreativnijih fotografija, nije bio lak zadatak. Upravo suprotno - sve fotkice su nam bile zanimljive, a posebno nam je drago što vidimo da su deca na njima nasmejana i srećna, a baš je to jedan od osnovnih ciljeva Nutrino užine - da obraduje najmlađe, a da ipak uveri mame da su im dali nešto nutritivno vredno, prirodno i bez dodataka boja i aroma, poručuju iz kopmanije. 

Ako ste do sada propustili da se upoznate sa brendom Nutrino, hajde da to promenimo. Reč je o domaćem brendu dečje hrane koji nudi kompletan portfolio prirodnih, hranljivih i zdravih proizvoda bez dodataka i aroma, od prve čvrste hrane za bebe, do zdravih obroka za decu svih uzrasta.

Osim činjenice da Nutrino insistira na nutritivno vrednim namirnicima, sa dovoljno vitamina i prilagođenim deci u svim fazama razvoja, njihov fokus je i na praktičnim pakovanjima savršenim za poneti. Nutrino proizvodi staju u svaku tašnu i lako mogu da se konzumiraju uvek i svuda, pa pružaju roditeljima sigurnost da će u svakom trenutku, pa čak i kada su u parku, na plaži ili izletu, moći da svojoj bebi daju kvalitetnu i ukusnu užinu.

Posebno se izdvajaju Nutrino voćni pirei koji dolaze u mekanoj pauč ambalaži, sa zatvaračem koji omogućava ponovnu upotrebu i istovremeno sprečava curenje, a interesantno je što ovaj proizvod podjednako vole i mame, koliko i deca.

Nutrino asortiman je veliki i šarenolik, a za zauzete mame je pravi spas – u njihove proizvode se možete pouzdati i znate da će zadovoljiti potrebe za unosom raznovrsnih zdravih namirnica u ishranu vašeg mališana.

Tu su kašice od pažljivo biranih kombinacija, a dostupne su one od voća, povrća i mesa. U ponudi su i žitne kaše koje se proizvode od prirodnih sastojaka i dodatno su obogaćene sa 13 vitamina i 3 minerala – Fe, Zn, J.

Kada je reč o idealnoj užini, moramo da spomenemo voćni pire i voćni pire mix, koji dolaze u raznovrsnim voćnim kombinacijama - sa žitaricama, keksom, sirom ili pavlakom. A dobro je znati da u ponudi imaju i sokiće od prirodnog i sočnog voća, bez dodatih šećera, koji mališanima obezbeđuju prirodnu snagu i energiju.

Za slatke snove ili predah tokom dana u Nutrino porodici pripremili su mlekce – tečnu žitnu kašu, bogatu vlaknima koje detetu daju osećaj sitosti. Nutrino Mlekce sadrži mleko i žitarice i obogaćeno je obogaćeno inulinom, koji je dobar za imuni sistem i digestivni trakt najmlađih.

 

SD porodica

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Slaba kiša
15 Beograd