Skip to main content
mlada baca bidermajer

KAO DA MLADENCIMA NIJE DOVOLJNO STRESA: Ovo su NAJGORE stvari koje rade skoro sve zvanice na venčanju!

Foto: Profimedia
Ne radite im to...

Postoje mnogi načini na koje ljudi mogu upropastiti tuđe venčanje. Upravo o tome je "Insider" razgovarao s organizatorkom venčanja Ejmi Šej Džejkobs.

NEĆU DA SE ŽENIM: Ovo su najčešći razlozi zašto muškarci IZBEGAVAJU brak

NEĆU DA SE ŽENIM: Ovo su najčešći razlozi zašto muškarci IZBEGAVAJU brak

Iako ste možda "samo" zvanica na venčanju i nemate ni jednu od bitnijih uloga u celom tom događaju, svejedno imate određenu odgovornost. Ponajviše za svoje ponašanje.

Evo koje su najgore stvari koje zvanice rade na tuđim venčanjima:

venčanje
venčanje
Foto: Profimedia

Ne potvrde dolazak

- Ostaviti budući par u neizvesnosti hoćete li se ili ne pojaviti na njihovom venčanju mnogo je stresnije nego što vam se možda na prvi pogled čini. Njima mnogo drugih stvari zavisi od broja gostiju - kaže Džejkobs.

BLISTALI OD RADOSTI I LEPOTE: Ovako je izgledao PRVI ples Milana Dinčića Dinče i supruge Jelene (VIDEO)

BLISTALI OD RADOSTI I LEPOTE: Ovako je izgledao PRVI ples Milana Dinčića Dinče i supruge Jelene (VIDEO)

Ignorišu spisak poklona

Iako u našim krajevima još uvek popisi s poklonima koje su napravili sami mladenci nisu u potpunosti zaživeli, ako ne znate šta da poklonite, a takav spisak postoji, slobodno zavirite u njega i odaberite poklon koji odgovara vašem budžetu. Naime, oni su sastavljeni s razlogom i mladenci sasvim sigurno ne žele da dobiju tri ista poklona koji im uopšte ne trebaju. 

Svoje kreativne ideje sačuvajte za neku drugu priliku.

venčanje
venčanje
Foto: Profimedia

Dovedu pratnju iako to nije bilo planirano

- Osim ako vam prilikom pozivanja nisu naglasili da pozivnica važi za još jednu osobu, nikada nemojte pitati možete li dovesti i pratnju - istakla je Ejmi i naglasila kako su venčanja skupa i da parovi često ne raspolažu dovoljnim finansijama ili pak prostorom kako bi pozvali više ljudi.

Jelisaveta prvi put o trudnoći: Želi da sve žene znaju! Iako je bila visokorizična... Ne odustajte!

Jelisaveta prvi put o trudnoći: Želi da sve žene znaju! Iako je bila visokorizična... Ne odustajte!

Tretiraju mladence poput svojih asistenata

- Često gosti na venčanjima zaboravljaju da mladenci nisu odgovorni za svaki detalj vezan za smeštaj njihovih gostiju, njihove zakazane tretmane lepote ili pak za njihovo planiranje puta - kaže organizatorka venčanja koja smatra kako su parovi pod velikim stresom jer žele da njihovi gosti na kraju budu potpuno zadovoljni.

Ipak umesto da mladoženju zovete netom pre venčanja kako biste ga obavestili da ste se izgubili putem do crkve, upalite GPS ili se konsultujte s drugim uzvanicima.

Nervozni mladoženja
Foto: Profimedia/ilustracija

Objavljuju fotografije mlade pre nego što ju je mladoženja video

Osim što ne treba da objavljujete takve fotografije na društvenim mrežama, pobrinite se da ne objavljujete ni druge detalje dok ih i druge zvanice ne vide i dok ne prođe formalni deo venčanja.

Neprikladno se obuku

Bele haljine, previše seksi odevne kombinacije, prekratka i preuska odeća... Sve ovo može pričekati i neku drugu priliku.

Ne ispuštaju mobilni iz ruku

- Možete preživeti 30 minuta bez e-maila ili društvenih mreža. Nema goreg osećaja od onog kada shvatite da gosti gledaju prenos utakmice na svom mobilnom dok vi razmenjujete zavete. Da, ovo je istinita priča - ispričala je .

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD porodica

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
28 Beograd