fbpx
Skip to main content
plastična ambalaža

ODMAH IH BACITE: Ove stvari NE treba ZADRŽAVATI u kući, nisu dobre za zdravlje i napredak ukućana

Foto: Profimedia
Otarasite ih se.

Da li ste znali da organizacija prostora, nivo higijene i predmeti koje čuvate u svom domu mogu dosta uticati na to kako se vi osećate u tom prostoru? Neke greške koje nesvesno pravimo i nagomilavamo u kući stavri koje nam nisu potrebne ili su poslužile svrsi, mogu dosta da utiču na nas. Pretrpavanjem životnog prostora stvatamo nepovoljne uslove za život. 

Životni prostor treba da bude čist, prostran, svetao i ispunjen stvarima koje imaju svrhu. Druge kao što su stare novine, okrnjeno posuđe koje čuvate za svakosnevnu upotrebu, garderoberi puni stare iznošene garderobe nemaju svrhu i potrebno ih je izbaciti. 

Doručak koji ELIMINIŠE ZATVOR: Napravi smesu od dva sastojka koja podstiče MRŠAVLJENJE i smanjuje APETIT

Doručak koji ELIMINIŠE ZATVOR: Napravi smesu od dva sastojka koja podstiče MRŠAVLJENJE i smanjuje APETIT

BOMBA ZA KRVNU SLIKU: Ova SMESA od PRIRODNIH sastojaka u potpunosti OPORAVLJA organizam

BOMBA ZA KRVNU SLIKU: Ova SMESA od PRIRODNIH sastojaka u potpunosti OPORAVLJA organizam

Okrnjeno posuđe

Ako imate u kući okrnjene šolje, čaše, tanjire vreme je da ih zamenite novim. Feng šui stručnjaci tvrde da takvo posuđe donosi lošu energiju svakom ko ga koristi, i da posebno utiče na materijalno stanje. Bolje kupite najjeftiniji novi komplet posuđa nego da koristite skup, ali oštećen.

posuđe
Foto: Profimedia

Hrpa starih novina, papira i knjiga

Ako volite da imate stare časopise, čuvajte ih na policama, a ne podu ili uglu sobe. Ako se nalaze razbacani po stanu privlače negativnu energiju.

Cipele ispred vrata

Ako imate naviku da obuću odlažete ispred vrata, prestanite to da radite. Prema Feng šui pravilima to donosi nesklad, a posebno ako su cipele prljave.

Prljava odeća u uglu sobe

Svima nam se nekada dogodilo, iako to nerado priznajemo, da prljavu odeću odložimo u ugao sobe. Ipak, malo ko od nas zna da je ovo po Feng šui stručnjacima najveća greška i da to odnosi svu pozitivnu energiju iz kuće. Odeću koju smo nosili smemo da odlažemo isključivo u korpu za veš, 

 

 

Vremenska prognoza
Mist
4 Beograd