fbpx
Skip to main content
Jelena Đoković

A MISLILI STE DA IMA SVE: Evo šta je želela Jelena za rođendan, a samo MAMA je mogla da joj ostvari! (FOTO)

Foto: MN Press
Ko bi rekao...

Mnogi misle da zato što je udata za Novaka Đokovića, Jelena Đoković ima sve što može da poželi. Ipak, iako je to možda delimično i tačno kada su materijalne stvari u pitanju, oni koji je poznaju, svesni su da je njoj mnogo bitnije nešto drugo. 

Duhovna mir, okruženost pravim ljudima i želja da pomaže drugima su ono što je zaista čini srećnom. 

TAJNA STRASTI POZNATOG GLUMAČKOG PARA: Intimna ispovest Branke Pujić kako je OPSTALA u braku 29 godina

TAJNA STRASTI POZNATOG GLUMAČKOG PARA: Intimna ispovest Branke Pujić kako je OPSTALA u braku 29 godina

Jelena je nedavno proslavila svoj rođendan u najužem krugu prijatelja i porodice, a imala je jednu posebnu želju - da nauči da veze. Do sada se posvećivala učenju pletenja, a kako je rekla, nada se da će uskoro preći i na heklanje:

GRLITE SE SVAKOG DANA! Duže ćete živeti!

GRLITE SE SVAKOG DANA! Duže ćete živeti!

- Dragi divni ljudi, hvala vam na divnim porukama i željama za moj rođendan juče. Obično na taj dan izbegavam da odgovaram na mnogobrojne pozive i poruke, kako bih posvetila punu pažnju onima koji su sa mnom. Danas je dan za to, juče sam provela miran dan u okviru uže porodice, mala torta i dosta osmeha i ljubavi. Imala sam želju za rođendan da naučim da vezem, i moja mama mi je vrlo rado pokazala ono što je i nju njena mama učila, a nadam se da ću i ja Taru i Stefana. Poslednjih par nedelja sam posvetila učenju pletenja, i nadam se da ću uskoro preći i na heklanje... Fasciniraju me ti zanati i jako cenim ljude koji ih i dalje neguju. Toliko mira, koncentracije i ljubavi u svim proizvodima... oni stvarno nemaju realnu cenu. Puno vas sve pozdravljam i hvala vam još jednom! Želim vam divan dan - napisala je Jelena na svom Instagramu.

 

Pročitajte i:

SD porodica

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd