fbpx
Skip to main content
Svađa majke i ćerke

Mislite da vas SVEKRVA ne voli, a vaš partner tvrdi suprotno: Ovo su znakovi da ste u pravu!

Foto: Profimedia
Veruj svojoj intuiciji.

Odnos između svekrve i snaje često može biti izvor svađa, kako porodičnih tako i bračnih. Iako postoje snaje koje se odlično slažu s majkom svoga supruga, mnoge mlade žene nemaju tako idiličan odnos. Svekrve često imaju velika očekivanja od svojih snaja jer "nijedna nije dovoljna dobra za njenog sina". A s time je teško živeti. Baš kao i s brojnim kritikama.

Želiš da se rešiš USKRŠNJIH OSTATAKA hrane? Isprobaj ovaj RECEPT za brzu i jednostavnu salatu!

Imaš onaj čudan osećaj

Znaš onu čudnu energiju i napetost u vazduhu koju možeš seći nožem kada se nađeš u blizini osobe koja te baš i ne podnosi. To možeš da osetiš na osnovu toga koliko ti je (ne)prijatno pored te osobe. Da, jednostavno znaš da nešto nije u redu. Iako to nije lako ‘dokazati’, pogotovo u odnosima unutar porodice, ali događa se i u tim slučajevima veruj sebi.

Dve žene se tuku
Foto: Profimedia

Priča o bivšim ljubavima tvoga partnera

Zaista je teško da čujete svekrvu kako priča o ženi koju je ‘zamalo’ oženio tvoj partner i kako je prirasla srcu celoj porodici. Iako to možda radi nesvesno, ipak se (sigurno) loše osećaš. Događa li se ovo, svakako daj partneru do znanja što se događa, a svekrvi reci jasno i glasno da ti to smeta.

Muškarci su opsednuti vašim grudima, evo i zbog čega

Ignoriše te

Tišina je najgora kazna. Možda se može dogoditi da te ne uključuje u razgovor, ‘slučajno’ zaboravlja da zove na porodična druženja ili čestita na važnim događajima, možda to i nije baš tako slučajno. Pasivo agresivno ponašanje nije lako podnositi. Veruj intuiciji.

Test: Da li plašite druge žene?
Foto: Profimedia

Uopšte je ne zanima šta se događa u tvom životu

Postavljati pitanja i zanimati se (umereno) za tuđi život prilično je lako, jer tako dajemo do znanja drugoj osobi da nam je stalo. Ako tvoja svekrva to ne radi, možda je to znak da joj baš i nisi tako prirasla srcu. Imaj na umu da je možda i ljubomorna na tvoja postignuća (ili čak i na vezu koju imaš sa njenim sinom). No, to je njen problem na kom mora da poradi.

OBOŽAVAĆETE JE! Najmodernija boja za proleće 2018. je...(FOTO)

Drži te na sigurnoj udaljenosti

Ako iznenada ućuti kada se pojaviš u njenoj blizini ili prestane da ti priča o stvarima koje se događaju u njenom životu, to može biti jasan znak da te baš i ne voli.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
Sendi's picture

Sendi

U mom slucaju je samo ovo poslednje tacno, a znam da me ne podnosi. Postavlja pitanja i ukljucuje me u razgovor da bi imala vise informacija za manipulaciju.

1 | 0

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd