fbpx
Skip to main content
dvoje ljudi drže pola srca

ON NIJE SPREMAN: Ovo su sigurni ZNACI da vaš MUŠKARAC još uvek ne razmišlja o BRAKU!

Foto: Profimedia
On vas ne zamišlja tako.

Ukoliko sumnjate ili niste sigurni da li vaš muškarac razmišlja o braku i da li je uopšte blizu te odluke, dajemo vam nekoliko pokazatelja na osnovu kojih možete prepoznati da to još uvek nije opcija za njega.

Priča o budućnosti ali vi niste tamo!

Poznati su vam oni trenutci kada razgovarate o budućnosti, a vaš partner vas ne ubraja u svoje planove. Primećujete kako razgovori o vašoj zajedničkoj budućnosti postaju teški? U začaranom ste krugu u kojem niko ne spominje sledeći korak u vašoj vezi (brak), a vi čekate kako bi se nešto promenilo? S pravim dečkom ovakve teme nebi trebale biti zastrašujuće. 

BLISKA OSOBA IZ VAŠEG OKRUŽENJA SE PORODILA? Evo KOJE stvari ne smete NIKAKO da radite!

Četiri stvari koje možete da učinite kako bi vaša beba bolje spavala

Teško donosi velike odluke!

Postoji intenzivan pritisak da muškarac bude hranitelj. Iako je većina današnjih žena uspešna, ako muškarac nema sređene delove svog života kao što su posao i mesto stanovanja, muškarac neće biti spreman za sledeći korak.

Izbegava vašu porodicu i prijatelje!

Ako vaš partner nema želje upoznati vaše roditelje i bliske prijatelje tada je vrlo verovatno da ne razmišlja o vama kao potencijalnoj supruzi. Ne želi se zbližavati kako bi lakše mogao osloboditi jednom kad odluči prekinuti. 

Kako brak menja vašu ličnost i gde ste sada vi?

NAJEMOTIVNIJI BEBIRON: Mama mu je pevušila pesmicu, a onda se mališa načisto raznežio... (VIDEO)

Izbegava konflikte!

Jedan od načina kako saznati da li je vaš partner spreman za zajednički život je njegova reakcija u trenutku konflikta. Svaki odnos zahteva održavanje, trud i razumevanje međutim konflikti su neizbežni. Neki muškarci se ne znaju nositi s konfliktima pa se često u tim situacijama emocionalno potpuno isključe ili postanu agresivni i viču. 

Stalno vas kritikuje!

Svi imamo mane, niko nije savršen, stoga ako primećujete da vas vaš muškarac stalno kritikuje ili omalovažava vaš posao tada bi vam se trebalo upaliti crveno svetlo jer vas takav muškarac ne vidi kao svoju buduću ženu. Uz voljenu osobu trebali biste se osećati dobro u vlastitoj koži. 

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD porodica

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Fog
-1 Beograd