fbpx
Skip to main content
novac

NOĆAS STE SANJALI PARE? U OVOM SLUČAJU VAM NE BISMO BILI U KOŽI: Evo šta to znači, DOBRO SE PAZITE

Foto: Profimedia
Nije uvek pozitivno videti novac

Ako u snu dobijete novac, to implicira da vas očekuju veliki izdaci. Moguće je da ćete početi da sređujete nešto što ste zapostavili, ali zaboljeće vas glava kada vidite koliko će vam truda i finansijskih sredstava biti potrebno. Zaključićete da je bolje da ste svaki dan pomalo radili nego što se nagomilalo mnogo posla koji ste mogli da izbegnete.

Sanjati da izdajete novac

Ukoliko u snu izdajete pare to ukazuje da postoji mogućnost za dobitak. Vi ste osoba koja je stalno u akciji i ne zadovoljavate se onim što imate, iako vam je to i više nego dovoljno za pristojan život. Tražite nove izazove koji će učiniti da se osećate moćno i prihvaćeno u društvu. I sami imate utisak da na taj način bežite od usamljenosti i loših odluka koje ste donosili na privatnom planu.

Da li znate šta je "PEVAJUĆA VAG*NA"? Imaju je žene sa OVIM crtama lica, a muškarcima je FATALNA!

Da li znate šta je "PEVAJUĆA VAG*NA"? Imaju je žene sa OVIM crtama lica, a muškarcima je FATALNA!

Putinov "magični" napitak koji PRODUŽAVA ŽIVOT: Radi se o jakom ODVARU, a evo od čega se pravi!

Putinov "magični" napitak koji PRODUŽAVA ŽIVOT: Radi se o jakom ODVARU, a evo od čega se pravi!

Sanjati da brojite papirne pare

Kada u snu brojite papirni novac, to označava veliku zaradu. Može se desiti da ćete u narednom periodu imati više posla nego ikada što ćete objeručke prihvatiti i raditi bez odmora. Svesni ste da se takve šanse ne propuštaju i da ne traju previše dugo zbog čega ćete ih maksimalno koristiti.

Krasti pare i novac u snu

Ako u snu kradete novac i pare na javi vam predstoji beda i sramota.

Ako su vama ukrali pare u snu

Krađa vaših finansijskih sredstava od strane trećih lica označava da neku pravdu nećete uspešno isterati načisto koliko god se trudili.

novac
Foto: Profimedia/ilustracija

Sanjati nepoznatu valutu

Obradovaće vas radosna vest iz daleka. Prevazićete neki problem koji vas muči već dugo godina.

Sanjati kovanice

Ako sanjate pare u vidu kovanica, taj san označava manji trošak koji ne možete izbjeći.

Sanjati da vidite novac ili dosta para

Ako u snu vidite novac, to simbolizuje iznenadno bogatstvo. Verovatno se radi o nasledstvu koje niste očekivali, ali koje će uneti veliku pometnju u vaš život. Pošto će zahtevati mnoge promene, razmislićete da li ste spremni da se brinete o svemu što vam je povereno, ili ćete želeti da idete svojim putem koji će biti dijametralno suprotan.

Pozajmiti pare u snu

Sanjati da ste pozajmili novac od nekoga može ukazivati na brige koje su duboko utisnute u vašu podsvest. Često vam neki problemi mogu delovati nerešivo i zato se prepuštate očajanju. Moguće je da ne cenite dovoljno ono što imate, a žalite za nečim što ne možete da priuštite.

Ako ste sanjali da posuđujete novac nekome

Ukoliko u snu pozajmite novac, to označava neprilike. Po prirodi ste darežljivi i često drugima pomažete ne zahtevajući ništa zauzvrat. Međutim, shvatićete da nisu svi korektni i da su u stanju da se ljute kada ne dobiju ono što su očekivali. Uverićete se da, iako ste nekome pomogli 100 puta, ako mu 101. put ne pomognete biće ljut/a na vas i pričaće svašta.

Sanjati da ste našli izgubljene pare i novac

Kada u snu nađete novac, to je upozorenje da ćete doživeti poniženje. Može se desiti da ljudi iz vašeg okruženja neće biti zadovoljni načinom na koji se borite za sebe i, iako je vaš posao pošten, smatraće da je ispod njihovog nivoa. Smetaće im što ste samostalni i što ni od koga ne zavisite pa će pokušati da vas ubete da bez njihove pomoći nećete daleko dogurati.

Novčanik
Foto: Profimedia

Dobiti na poklon pare u snu

Ako u snu dobijete neki novčani iznos na poklon označava da će vaš trud biti prepoznat i adekvatno nagrađen od strane roditelja, bliže rodbine ili nadležnih u firmi.

Sanjati da ste izgubili novac

Ako u snu izgubite novac, to je upozorenje da ćete imati neuspeh u jednom poslu. Moguće je da ćete dati otkaz u firmi u kojoj ste godinama radili i da ćete pokrenuti sopstveni biznis. Mislićete da je to lako i da nećete imati mnogo obaveza, ali stvarnost će biti surova i vrlo brzo će vam ukazati na vaše zablude.

Sanjati lažne pare – falsifikovan novac

Kada u snu vidite falsifikovan novac, to implicira da se borite sa nepoštenim mislima. Vi ste osoba koja je sve stekla sopstvenim trudom i radom. Međutim, često srećete ljude koji niti su obrazovani, niti sposobni kao vi, ali imaju mnogo više novca i uspeha. Desi se da budete u iskušenju i da poželite da postupite nepravedno, ali brzo se spustite na zemlju i shvatite da biste na taj način ponizili sebe i svoju porodicu.

Sanjati da vi falsifikujete pare

Falsifikovati novac u snu znači da se u vama vodi moralna borba. Bićete u nedoumici da li da stavite ugled i dugogodišnji trud na kocku zbog prolaznih zadovoljstava. Moguće je da vas neko navodi na loše stvari, ali biće vam teško da realno sagledate situaciju i da se zapitate zašto je ta osoba sa vama.

 

Sanjati da štedite pare

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, našli, izgubili, falsifikovali, pozajmili ili brojali novac, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
4 Beograd