fbpx
Skip to main content
mlada na svadbi

OBRATILA SE POLICIJI, a onda joj se život preko noći pretvorio u pakao: "ŽIVELA SAM U NEPOSTOJEĆEM BRAKU, a da to nisam ni znala!"

Foto: Profimedia/ilustracija
Život piše drame...

Kada je 2013. godine Monika Šoka (43) upoznala bivšeg vojnika Sajmona Kradžingtona (46) odmah je znala da je on "onaj pravi". Par je otpočeo zajednički život samo tri nedelje kasnije, uživajući u svojoj ljubavi i ništa nije govorilo da neće tako i ostati, sve do velikog dana venčanja.

Britanac Sajmon je prilikom upoznavanja tvrdio da je u procesu razvoda od svoje bivše žene Elizabet, a dve nedelje kasnije sa svojom novom izabranicom podelio srećne vesti do kojih je došao - matična služba mu se obratila informacijom da bivši brak nikada nije ni postojao, jer mesto na kojem se oženio nije bilo licencirano za izvođenje ceremonija, prenosi "San".

BUKVALNO ĆE SE SAMA OČISTITI: Ostavite ovu SMESU preko noći i rerna će vam SIJATI KAO NOVA! (VIDEO)

BUKVALNO ĆE SE SAMA OČISTITI: Ostavite ovu SMESU preko noći i rerna će vam SIJATI KAO NOVA! (VIDEO)

TEST OD 30 SEKUNDI: Evo kako da znate da li je vreme za MENJANJE JASTUKA! (VIDEO)

TEST OD 30 SEKUNDI: Evo kako da znate da li je vreme za MENJANJE JASTUKA! (VIDEO)

OPREZ! Ova namirnica je puna vitamina D, ali ako je svaki dan jedete, može da napravi HAOS u telu!

OPREZ! Ova namirnica je puna vitamina D, ali ako je svaki dan jedete, može da napravi HAOS u telu!

- Otišli smo na divan odmor u Turskoj, gde me je razmazio poklonima i svojom dobrotom. Nisam imala razloga da sumnjam ni u šta - priseća se Monika.

Par je ubrzo odredio datum venčanja za 27. jun 2014. godine u Hostivicama kod Praga i kako se veliki dan bližio, Sajmon je Moniki pokazao, kako će se kasnije ispostaviti, lažni mejl iz kancelarije matičara u Šruzberiju u kojem se navodi da je njegov prvi bar nevažeći.

- Sve brige koje sam imala u vezi sa njegovom prošlošću su tada nestale, da bi mi noć pre venčanja izvesna Elizabet, njegova bivša žena, poslala poruku na Fejsbuku: "Ti i Sajmon ne možete da se venčate, jer mi nismo razvedeni". Suočila sam ga sa tim i odmah me je pitao: "Misliš li da bih izmislio taj mejl?". Osećala sam se glupo što sumnjam i verovala sam mu.

Burme
Burme
Foto: Profimedia

Par se venčao na izabrani datum, ali samo nekoliko meseci posle svadbe Elizabet je ponovo stupila u kontakt sa Monikom rekavši joj da je kontaktirala kancelariju matičara i saznala da oni nikada nisu poslali pomenuti mejl. Monika je potom i sama proverila tu informaciju i saznala gorku istinu.

- To je bio trenutak kada sam morala da se suočim sa istinom da je moj brak lažan. Nisam mogla da verujem da me je tako dugo lagao. Bacila sam burme, spakovala kofere i ostavila ga. Kad sam stigla u mamin stan u Pragu, poslala sam mejl britanskoj policiji da proverim da li su moje brige tačne. Potvrdili su da je Sajmon još uvek u braku sa Elizabet. Bila sam očajna - priseća se Monika.

Mesec dana kasnije Sajmon je uhapšen i na sudu je priznao bigamiju, i lažno predstavljanje, kao i da je lagao da bi sebi obezbedio novi brak. Otac dvoje dece proveo je šest meseci u zatvoru, izgubio obe veze i, kako su saopštili advokati, iskreno se pokajao za sve što je učinio.

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd