fbpx
Skip to main content
Beba

Otac napravio NEDOPUSTIV POTEZ: Bebi je mozak posle ovoga MALTENE MRTAV

Foto: Profimedia
Neoprostivo!

Devetnaestogodišnji otac iz Oregona suočio se sa optužbama za krivično delo napada na sopstveno dete, nakon što je svog osmomesečnog sina protresao toliko jako da je nesrećni mališan doživeo moždani udar.

Kako navode mediji, Majlo Hil ima još samo nekoliko dana života nakon što je isključen sa aparata, dok je njegov otac Ajsah tvrdio da se spotakao o psa, zbog čega je pao na dete, prenosi "Miror".

beba
Foto: Profimedia/ilustracija

Međutim, doktori iz Oregona brzo su ustanovili da njegova tvrdnja nije istinita, posle čega je otac priznao da je zgrabio Majla, protresao ga i bacio na krevet uzrokujući povrede.

Hejli Rejni, Majlova majka dodaje da ju je Hil pozvao na telefon tvrdeći da je njihov sin povređen prilikom pada.

beba
beba
Foto: Profimedia

- Čim sam videla sina, videlo se da nije dobro. Pomerao se, ali to nije bilo normalno kretanje bebe i proizvodio je veoma glasne, čudne zvuke – rekla je majka.

Doktori su utvrdili da je dečak pretrpeo jaku povredu mozga i da je "neurološki uništen". Majka je dodala da je pretrpeo moždani udar zbog kojeg je umrtvljeno 75 procenata mozga i opisala ga kao "najsrećniju bebu", rekavši da se radovao svakome i svemu, ali i da je skinut sa aparata koji su ga održavali u životu.

beba
Foto: Profimedia/ilustracija

- Prošlo je oko dva sata i još uvek diše. Lekari su rekli da su u pitanju sati ili čak dani – glasila je srceparajuća poruka majke..

SAVRŠENA KOŽA i tokom zime? MOGUĆE JE!

SAVRŠENA KOŽA i tokom zime? MOGUĆE JE!

SD porodica

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd