Skip to main content
Mlada

Otišli na medeni mesec, a onda doživeli ŠOK! Tazbina je napala da PRETERUJE, a njoj je svega preko glave!

Foto: Profimedia
I to se događa...

Kada prođe venčanje, većina novopečenih mladenaca putuje negde na medeni mesec. Ovo putovanje trebalo bi da bude romantično, ali i da omogući bračnom paru da se opusti i odmori posle svadbe i upravo to je radio jedan mladi par, dok im nije došao nepozvani gost.

Naime, jedna žena iz Amerike je anonimno podelila svoju priču dok je sa suprugom uživala na medenom mesecu u Kankunu, a onda se pojavio, ni manje ni više, nego njen svekar!

TIGRASTA BOGINJA: Sofija Vergara oduševila prazničnim stajlingom - akcenat je na DETALJIMA! (FOTO)

TIGRASTA BOGINJA: Sofija Vergara oduševila prazničnim stajlingom - akcenat je na DETALJIMA! (FOTO)

PRAVI POGODAK ZA LJUBITELJE POSNIH JELA: Vrhunski podvarak sa krompirom! (VIDEO)

PRAVI POGODAK ZA LJUBITELJE POSNIH JELA: Vrhunski podvarak sa krompirom! (VIDEO)

S NJOM IMA ĆERKU MINU: Evo kako izgleda PRVA ŽENA Željka Joksimovića! (FOTO)

S NJOM IMA ĆERKU MINU: Evo kako izgleda PRVA ŽENA Željka Joksimovića! (FOTO)

Ona je priču podelila na Redditu, objasnila je da su njih dvoje bili u kući njene svekrve u Kankunu, a uprkos tome što je mladoženjin otac znao da su njih dvoje tamo, odlučio je da se pojavi bez najave.

- Bili smo u porodičnoj kući kada smo čuli da neko kuca na vrata, otvorila sam i videla svog svekra koji je rekao ’iznenađenje’. Moj muž nije tip koji voli da se svađa i veoma poštuje svoje roditelje, tako da ništa nije rekao ocu. Osećala sam potrebu da kažem svoje mišljenje, tako da sam rekla suprugu da bih volela da pređemo u neki smeštaj, što smo svakako planirali da uradimo u narednih nekoliko dana - napisala je ova žena, dodajući da se njen suprug složio sa tim i da su otišli.

Međutim, tu nije kraj.

- Moji svekar i svekrva su se nakon toga naljutili i rekli da sam nevaspitana i previše osetljiva. Kao odgovor na to, rekla sam da smatram da je neprikladno pojaviti se nekome nenajavljen na medenom mesecu, bez obzira na to što je to njihova kuća.

mlada
Foto: Profimedia

Da stvar bude još gora, ovo nije prvi ovakav slučaj koji je imala sa roditeljima svog muža.

- Ovo nije prvi put da moji svekar i svekrva prelaze ono za šta smatram da su neke osnovne granice. Nije ni prvi put da mi kažu da sam previše osetljiva i da dramim - dodala je.

Šokirani ponašanjem mladoženjinih roditelja, mnogi su u komentarima podržali mladu.

- Deluje kao da ti je svekar čudak. Medeni mesec je uglavnom za šetanje bez gaća - napisao je neko, dok drugi dodaju da "treba da kaže mužu da se nije udala za njegove roditelje.

- Ja bih bitala da li želi da gleda kako pravite njegovo unuče. Podrazumeva se da mladencima na medenom mesecu treba privatnost. Svakako, mislim da treba da kažeš mužu da postavi granice svojim roditeljima ili ćete uskoro morati na bračno savetovanje - savet je jedne osobe.

Vremenska prognoza
Slaba kiša
25 Beograd