Skip to main content
Bono Voks

Pevač SAZNAO DA IMA JOŠ JEDNOG BRATA: "Moja majka je umrla nesvesna da joj je moj tata BIO NEVERAN!"

Foto: Profimedia
Njegova majka je preminula od aneurizme mozga, kada je on imao samo 14 godina, a to je imalo veliki uticaj na njegovu porodicu

Pevač čuvene grupe "U2", Bono Voks, otkrio je da ima polubrata za čije postojanje nije znao godinama.

Naime, Bono je podelio sa fanovima da je tek 2000. godine saznao da ima još jednog brata, i da nije imao predstavu da je njegov otac imao dete sa drugom ženom dok je bio u braku sa njegovom majkom.

DA SE NIKADA NE OBRUKATE PRED GOSTIMA: Trik za kristalno čiste staklene čaše, bez ijedne fleke

DA SE NIKADA NE OBRUKATE PRED GOSTIMA: Trik za kristalno čiste staklene čaše, bez ijedne fleke

USKORO PILULA KOJA PRODUŽAVA ŽIVOT NA 200 GODINA?! Organi neće moći da propadaju, a EVO KADA STIŽE

USKORO PILULA KOJA PRODUŽAVA ŽIVOT NA 200 GODINA?! Organi neće moći da propadaju, a EVO KADA STIŽE

- Imam još jednog brata, kojeg volim i obožavam, a za kog nisam ni znao da ga imam. Kako je naveo, njegova majka Iris, koja je preminula 1974. godine, nije znala da njen muž ima dete sa drugom ženom.

- Moj otac je imao duboko prijateljstvo sa jednom predivnom ženom. A onda su dobili dete. I sve se to držalo u tajnosti, rekao je pevač. Bono je priznao da je razgovarao sa ocem o tome, pre nego što je preminuo:

Bono Voks
Bono Voks
Foto: Profimedia

- Pitao sam ga da li voli moju majku, odgovorio je potvrdno. Pitao sam ga kako je moglo da mu se desi da napravi dete drugoj ženi, a on je rekao da se takve stvari događaju, ali i da to pokušava ispraviti. Nije se izvinjavao, samo je izneo činjenice. I ja živim u miru danas sa tim. Njegova majka je preminula od aneurizme mozga, kada je on imao samo 14 godina, a to je imalo veliki uticaj na njegovu porodicu, prenosi 24sedam.rs.

- Odmah sam pronašao drugu porodicu - osnovao sam U2 - rekao je on. Ipak, iako je pronašao razumevanje za postupke svog oca, ne krije da je njihov odnos bio komplikovan.

- Moj otac je očito prolazio kroz mnogo toga. Nije bio svestan šta se zapravo događa oko njega. Bilo je mnogo stvari sa kojima je morao sam da se nosi. Bono planira da objavi svoju autobiografiju kasnije ove godine, postao je slavan osamdesetih, a ubrzo je proglašen za jednu od najvećih rok zvezda na svetu.

BONUS VIDEO- SAUNA, BAZEN I GARDEROBER KAO STAN: Pogledajte unutrašnjost nove luksuzne kuće Jelene Karleuše

 

Vremenska prognoza
Clear sky
30 Beograd