Skip to main content
Dunav osiguranje

Putničko zdravstveno osiguranje, za sigurnost bez granica

Foto: Promo
U koju god zemlјu da putujete zbog odmora ili posla, važno je da se osećate sigurno. Putovanje je divan doživlјaj koji, u slučaju bolesti ili povrede, može za vrlo kratko vreme da se pretvori u ružnu uspomenu. Ali neprijatni događaji ne moraju pokvariti Vaše planove.

Bezbrižno putovanje je pred Vama ukoliko imate polisu putničkog zdravstvenog osiguranja (PZO) „Dunav osiguranja“. 

Putničko zdravstveno osiguranje garantuje Vam, u slučaju iznenadne bolesti ili povrede u inostranstvu, pokriće troškova onog neophodnog: ambulantnog lečenja, nabavke neophodnih lekova i medicinskog materijala, prevoza do najbliže zdravstvene ustanove, bolničkog lečenja, prevoza u zemlјu, stomatološkog lečenja i intervencija i sl.
Sa polisom PZO Kompanije „Dunav osiguranje“ zaštićeni ste tokom privremenog boravka u inostranstvu u slučaju iznenadne bolesti ili povrede. U saradnji s prestižnom međunarodnom asistentskom kućom „Coris assistance“, Kompanija „Dunav“ pruža Vam usluge medicinske asistencije i pokriće neophodnih medicinskih troškova u celom svetu, 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

Polisu (PZO) „Dunav osiguranja“ može imati svako lice do navršene 85. godine života. Posebno je bitno da za ovu polisu ne postoji donja starosna granica.

Osiguranje se može zaklјučiti kao individualno, grupno (više od 10 lica) i porodično (roditelјi i deca do 19 godina). 

Dunav osiguranje
Foto: Promo

Polisa putničkog osiguranja je pristupačna. S ovom polisom možete da obezbedite zaštitu za samo 1.113 dinara, koliko košta individualna polisa za odraslu osobu za deset dana boravka u Grčkoj ili nekoj drugoj evropskoj zemlјi, a samo 612 dinara za polisu za decu

Ukoliko na putovanje krećete porodično, pravi i najracionalniji izbor je porodična polisa „Dunav osiguranja“, koja pruža osiguranje roditelјa i besplatno putničko zdravstveno osiguranje dece uzrasta do 19 godina, za samo 2.560 dinara. Osiguranje se može zaklјučiti i kao grupno – za 10 i više lica. Premija po osobi, ukoliko ugovorite grupnu polisu PZO, iznosi samo 1.102 dinara za odraslu osobu, a za decu 501 dinar. 

Kompanija „Dunav osiguranje“ je za svoje osiguranike omogućila popust od 10% za zaklјučivanje polise na prodajnim mestima, odnosno 15 % ukoliko se polisa zaklјuči onlajn. Ova ponuda odnosi se na jedno poslovno ili turističko putovanje u inostranstvo, u trajanju do 30 dana.

Dodatne pogodnosti uz polisu putničkog osiguranja

Osiguranici koji u akcijskom periodu, do 30. septembra, kupe individualnu ili porodičnu polisu PZO, odnosno ugovore paket putnog osiguranja, stiču i dodatne popuste:
 - zaključivanje kratkoročne polise kombinovanog osiguranja domaćinstva za period trajanja godišnjeg odmora po specijalnoj ceni putem paketa letnji „čuvar kuće“; 
- kupovinu međunarodne karte osiguranja za samo 1.800 dinara;
- 30 odsto popusta na premiju osiguranja pomoći na putu;

Detaljne informacije o svim pogodnostima zainteresovani građani, osim na nekom od 600 prodajnih mesta Kompanije, mogu da dobiju i besplatnim pozivanjem Kontakt centra „Dunav osiguranja“ na broj 0800-386-286 ili na internet adresi www.dunav.com

Napomena: iskazana premija je s uračunatim popustom

 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
31 Beograd