fbpx
Skip to main content
ogrebotina

Roditelji ga pronašli u LOKVI KRVI, a kada su videli SLUŠALICE I TELEFON, sve je bilo jasno (VIDEO)

Foto: Printscreen/dailymotion.com
Ova priča kao veliko upozorenje.

Složićete se da je vrlo opasno slušanje muzike na slušalicama u ušima dok šetate, vozite bicikl ili automobil, ali mnogi se nikada, ni posle doživljenje nesreće, ne bi opametili. Tako je 16-godišnji Bredlej iz Velike Britanije na najgori i najbolniji način naučio zašo više nikada neće slušati muziku na slušalicama dok vozi motor. 

Beba je umrla odmah po rođenju, a plemeniti gest njene majke ZADIVIO je svet! (FOTO)

Dok je na porodičnom imanju vozio motor, izgubio je kontrolu nad njim i isekao se žicom od slušalica po celom telu. Žica je takođe obmotala i njegov vrat, te ju je posle bilo nemoguće skinuti, a to ga je moglo koštati glave, ali doslovno.

Bredlejje helikopterom prevezen u Kairns bolnicu. Niko nikada ne bi pomislio da bi par slušalica uzrokovao takvu štetu. No, uzimajući u obzir da su žice metalne, rizik od opasnosti nam je svakako jasniji.

Tinejdžer je imao dve operacije nakon kobne nesreće – jednu za svoje noge, drugu za vrat. Njegova majka je izjavila da će mu biti potrebni meseci da bi se u potpunosti oporavio. Ovom pričom žele osvestiti sve ljude o opasnosti koja vreba iz slušalica ukoliko se nesavesno koriste.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd