fbpx
Skip to main content
Šeron Stoun

Šeron Stoun PRVI PUT objavila fotografiju SINA koga je IZGUBILA kada je imao 8 godina - razlog je BIZARAN!

Foto: Profimedia
Glumica o svemu priča javno osim o sinu nad kojim je izgubila starateljstvo pre nekoliko godina.

Šeron Stoun je gotovo o svemu o svom privatnom životu pričala javno, osim o sinu kojeg je izgubila kad je imao 8 godina.

Holivudska diva Šeron Stoun pre dve godine na dodeli nagrada magazina "Harper's Bazaar" u Madridu pojavila se po prvi put sa sinom Roanom Džozefom (21) bez kojeg je ostala kad je imao osam godina.

Prava su VATRA U KREVETU! Sa ovim HOROSKOPSKIM znakom možeš da OČEKUJEŠ ozbiljnu akciju, TEŠKO ih je nadmašiti

Prava su VATRA U KREVETU! Sa ovim HOROSKOPSKIM znakom možeš da OČEKUJEŠ ozbiljnu akciju, TEŠKO ih je nadmašiti

Glumica je hitno morala da IZVADI SILIKONE: Ponosno je pokazivala bujno poprsje, ali je ubrzo počela da TRPI NESNOSNE BOLOVE!

Glumica je hitno morala da IZVADI SILIKONE: Ponosno je pokazivala bujno poprsje, ali je ubrzo počela da TRPI NESNOSNE BOLOVE!

POKUŠAJ OTMICE U ZEMUNU! "TURČIN I NEPOZNATA ŽENA HTELI DA MI KIDNAPUJU DETE" Ispovest uplašene majke

POKUŠAJ OTMICE U ZEMUNU! "TURČIN I NEPOZNATA ŽENA HTELI DA MI KIDNAPUJU DETE" Ispovest uplašene majke

Roan koji se takođe bavim glumom, u centru pažnje našao se prvi put sa osam godina, zbog bitke za sarateljstvo koju su vodili njegova majka i otac. Naime, tokom suđenja otkriveno je da je glumica sinu želela da ubrizga botoks u stopala kako bi sprečila širenje neprijatnog mirisa, što joj je gotovo uništilo sve šanse da dobije puno starateljstvo. Naime, botoks se često u medicinskoj praksi koristi za sprečavanje znojenja ili u stomatologiji zbog problema sa vilicom.

Sudija je osudio njenu reakciju kao "prekomernu" jer je Roanu to preuzrokovalu stvarnu bol. Inače, Šeron i bivši suprug novinar Filip Bronstin usvojili su Roana u braku u kojem su bili od 1998. do 2004. godine.

Zanimljivo je da je Šeron Stoun poznata kao glasna protivnica estetskih operacija i zagovornica dostojnog starenja. U intervjuu za majsko izdanje španskog časopisa "ELLE", glumica je, pričajući o svom životu, istakla:

- Propala sam u važnim aspektima, zbog svog zdravlja, brakova, ali živela sam da bih ispričala priču - rekla je Šeron.

Istkla je da imala moždani udar od koga se oporavljala godinama.

- Mislim da je moje zračenje nestalo, možda lepota i magnetizam nisu. To potiče od zdravlja, blagostanja i mladosti, a donosi samopouzdanje. Kada se bavite ovim poslom u kome svi počinju da vam govore da ga više nemate, počinjete da verujete u to - dodaje glumica.

Ali, Šeron, koja se prvi put na velikom ekranu pojavila u filmu Vudija Alena "Stardust Memories" 1980. godine, ne krase samo lepota i talenat, već i intelekt. Zanimljivo, glumica ima IQ koji iznosi 154, a drugi razred osnovne škole upisala je sa samo pet godina. Osim karijerom glumice može se i pohvaliti diplomom iz kreativnog pisanja koju je stekla na Univerzitetu u Pensilavaniji.

Izvrsna forma i u sedmoj deceniji života još je više zapanjujuća kako je glumica 2001. doživela težak moždani udar posle kojeg su joj lekari dali samo pet odsto šanse da će preživeti. Zdravstvene probleme - od ponovnog učenja čitanja, pisanja, preko govora pa sve do hodanja, glumica je skrivala od javnosti. Na kraju je o svom stanju progovorila kako bi pomogla drugima.

SD porodica

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd