fbpx
Skip to main content
Taralin Ešberger

JEZIVO: Ove devojčice su ZGROZILE ceo svet a evo dokle su DANAS stigle (FOTO + VIDEO)

Foto: Instagram printscreen/taralyneschberger
Većina njih nije imala ni deset godina a učestvovale su u rijalitiju.

Američki šou program "Devojčice i dijademe" je šokirao mnoge ali je istovemeno bio jedan od najgledanijih TV formata u Americi. 

 Ceo smisao ove emisije bile su devojčice, uglavnom mlađe od deset godina, koje su se takmičile na raznim izborima lepote, izgledajući kao minijaturne žene od 40 godina. Svet je bio potpuno zgranut i zgrožen ovakvom emisijom a roditelji ovih devojčica javno su osuđivani. Danas, ovo traumatično iskustvo je iza njih ali su mnoge ostale u svetu šou-biznisa.

 

A photo posted by Taralyn Eschberger (@taralyneschberger) on

Alana Tompson

Alana je poznatija pod nadimkom Hani Bu Bu (Honey Boo Boo) a sa samo sedam godina učestvovala je u emisiji "Toddlers & Tiaras" (Devojčice i dijademe). Nakon završetka ove emisije, Alana je pokrenula i sopstveni šou "Here Comes Honey Boo Boo" u kojem je učestvovala cela njena porodica. Televizija koja je emitovala ovaj šou prekinula je snimanje čim se saznalo da je devojčicina mama Džun Šenon bila u vezi sa osuđenim pedofilom Markom Mekdenijelom. 

Hani Bu Bu
Foto: Youtube Printscreen/RAVI KAASH

Socijalna služba je sprovela istragu u ovoj porodici kada je u emisijama prikazano da mala Alana pije piće koje je mešavina gaziranog soka i Red Bula, kao i da pleše za pare u baru. Njena majka je tada rekla da je Alana plesala u baru koji je blizu koledža, a ne na "nekom jeftinom mestu".

Iden Vud

Iden je bila proglašena za najlepšu, a kasnije je i ona započela svoj rijaliti pod imenom "Eden's World". Ove godine je napunila 11 godina a kada poraste volela bi da bude Britni Spirs. Istakla je da joj je najgori momenat u rijalitiju "Devojčice i dijademe" bio stavljanje laka za kosu jer je svaki put gušio.

 

A photo posted by Eden Wood (@officialedenwood) on

Pejsli Diki

Ova devojčica je ostala zapamćena po skandalu koji je izazvala njena majka kada je obukla u kostim "zgodne žene". Posle rijalitija mala Pejsli se pojavila u jednoj reklami i snimila je pesmu koja promoviše kampanju protiv vršnjačkog nasilja.

Taralin Ešberger

Taralin je bila najpoznatija po svojoj dugoj, riđoj kosi po kojoj je dobila i nadimak riđokosa princeza, a ni danas nije mnogo drugačije. Danas je tinejdžerka a na Jutjubu ima svoj kanal gde objavljuje snimke na kojima peva. Pored toga, zanimaju je modeling, plivanje ali i fudbal.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
24 Beograd