fbpx
Skip to main content
Ljubavni par

SRODNE DUŠE ILI NE: 5 stvari daće odgovor na ovo pitanje!

Foto: Profimedia
Stabilna veza ne znači da ste pronašli srodnu dušu.

Skoro svaka žena vrlo brzo pomisli da je u stabilnoj vezi i da će baš pored tog muškarca provesti ostatak života. Ipak, postoje odlični pokazatelji koji će vam otkriti da li je vaša veza apsolutno sigurna i da li delite vaše vreme sa srodnom dušom.

POGREŠNI RAZLOZI ZA STUPANJE U BRAK! Evo kada NE BISTE trebali reći DA!

Sama devojka
Foto: Profimedia

SEKS U TOKU CIKLUSA: Nezaboravno iskustvo a evo i zašto je bezbedno

Uveseljavate jedno drugo sitnicama

Ovo ne moraju nužno da budu pokloni. Dovoljna je slatka porukica na jastuku ili pripremljen omiljeni doručak. Važno je da osetite da vaš partner misli na vas i da mu je stalo do vašeg veselja i dobrog raspoloženja na koje ovakve sitnice utiču.

Obožavate da budete u fizičkom dodiru s partnerom

Ovo vam se može učiniti kao nešto što se podrazumeva, ali to se ne odnosi isključivo na razmenu nežnosti nego i na najmanje dodire rukom ili prislanjanje ramena uz rame. Ako imate potrebu da držite partnera za ruku, naslanjate glavu na njegovo rame i ako vidite slične postupke i sa njegove strane, znači da ste puni iskrene ljubavi jedno prema drugome i da je vaša veza poprilično jaka i puna poverenja.

Imate zajedničke šale i gestikulacije

Humor je jedan od presudnih faktora za dobru i uspešnu vezu. Osobe koje dele smisao za humor dokazano imaju mnogo više šanse za dugu i sretnu vezu, nego oni koji se razilaze po tom pitanju. Ako imate zajedničke šale i ako primetite da poprimate neverbalni govor vašeg partnera, vaša veza je na odličnom putu.

SEKS SAGOREVA KALORIJE: Evo koliko možete potrošiti tokom jednog odnosa!

zaljubljeni par
Foto: Profimedia

OOO DA! ONA JE APSOLUTNA KRALJICA PLAŽE! Kejt Hadson objavila sliku svoje MAJKE! (FOTO)

Pokazujete zanimanje za interese vašeg partnera

Ovo je znak da vam je zaista stalo. Svi imamo neke hobije koji su nam omiljena razbibriga u slobodno vreme. Prirodno je i normalno da vašeg partnera ne zanimaju šminkanje i tretmani lepote koliko vas, ali malim gestom, na primer, kupovinom nekog proizvoda za koji ste mu nekada u priči spomenuli da vam je na listi želja, partner će vam pokazati da vas sluša i da mu je stalo do svega što je vama važno i što vas uveseljava.

Verujete u odanost

Važno je razgovarati i da se međusobno saslušate. Ako ste vi i vaša bolja polovina u nekoj ozbiljnijoj fazi veze, razgovor o budućnosti je neophodan, posebno ako vidite sebe s tom osobom na duge staze. Važno je da uskladite želje i dalje ciljeve, kako bi veza nastavila da teče harmonično, bez većih i pogubnih prepreka.

FENOMENALAN SEKS I EKSPLOZIVNI ORGAZMI: Evo šta je neophodno da radite kako biste uživali u seksu

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
9 Beograd