Skip to main content
dete, beba, vakcina

Šta nakon lekova? Ovo su NAMIRNICE koje će DETOKSIKOVATI organizam DETETA od negativnih efekata terapije!

Foto: Profimedia
Samo prirodno!

Roditelji izbegavaju da deci daju lekove, ali nekada je to na žalost jedina opcija ka ozdravljenju. Ukoliko je i vaš mališan morao da prođe kroz određeni period terapije lekovima, vi mu sada možete pomoći da se organizam očisti od svih eventualnih negativnih efekata lekova i to na prirodan način. 

Srpski oval na tri načina: Evo kako da aranžirate slavski mezetluk!

Beba prima vakcinu
Foto: Profimedia

Uz ove namirnice imunitet vašeg deteta će ojačati, a telo će se u potpunosti detoksikovati. 

NIJE SAMO SUZDRŽAVANJE OD HRANE! EVO kako se pravilno POSTI i šta ovo PODRAZUMEVA!

Vitamin C

Vitamin C pomaže da sprečite oštećenja uzrokovana teškim metalima, hemikalijama i toksinima sadržanima u vakcini. Naročito je koristan ako se uzima pre vakcinacije jer sprečava štetno delovanje pojedinih toksina na bubrege. Osim toga, vitamin C jača imuni sistem, odnosno povećava reakciju antitela imunog sistema. Najbolji način unošenja vitamina C je putem zdrave, organske hrane, ali tokom razdoblja vakcinacije mudar izbor je i povećan unos ovog vitamina u obliku prirodnih dodataka ishrani napravljenih za decu.

BOŽIĆ U KRALJEVSKOJ PORODICI: 22 pravila kojih se pridržavaju, a već znamo koja će vam se najviše svideti

Detoksikacijska kupka

Pripremite detoksikacijsku kupku za dete tako da u vodu dodate 5 kapi eteričnog ulja lavande i 1/4 šoljicu epsomske soli (gorka so). Ova kupka može pomoći u uklanjanju virusa, bakterija, ćelijskog otpada, teških metala i hemikalija iz tela, što će znatno koristiti celom organizmom nakon vakcinacije.

PRITISAK JE NEIZDRŽIV! Mišel Obama uputila PORUKU PODRŠKE za Megan Markl: Evo šta je rekla!

Probiotici

Probiotici su važni za obnovu crevne flore i jačanje imunosnog istema. Ovo je vrlo bitno, pogotovo ako je dete doživelo neželjenu reakciju na vakcinu (poput ekcema, infekcija uha, artritisa, dijabetesa, gastrointestinalnih bolesti itd.).

ZIMI SE VEŠ USMRDI: Ovo su TRIKOVI kako da odeću OSUŠITE brzo baš kao da je leto!

Korijander

Korijandar se ubrajaju u grupu biljaka koje su pravi borci protiv toksina, a detoksikacija pomoću ove biljke jeftina je i apsolutno neškodljiva. Svetski priznati medicinski stručnjak dr Jošiaki Omura u nalazima urina svog pacijenta koji je konzumirao obrok s korijandrom pronašao je velike količine žive. Nakon toga se posvetio proučavanju ove biljke te je otkrio da lišće korijandra veže za sebe čestice žive i drugih teških metala te pospešuje njihovo izlučivanje iz tela.

LJUBAVNO GNEZDO: Jelena Đoković otkrila ŠTA ona i Nole rade kada se osame! (FOTO)

Probiotici

Probiotici su odlični za obnovu crevne flore i jačanje imunosnog istema. Ovo je vrlo bitno, pogotovo ako je dete doživelo neželjenu reakciju na vakcinu (poput ekcema, infekcija uha, artritisa, dijabetesa, gastrointestinalnih bolesti itd.).

OVA ŽENA JE SUPERHEROJ: Ima desetoro dece, savršeno organizovan dom, a da joj vidite Instagram!

Korijander

Korijandar se ubraja u grupu biljaka koje su pravi borci protiv toksina, a detoksikacija pomoću ove biljke jeftina je i apsolutno neškodljiva. Svetski priznati medicinski stručnjak dr Jošiaki Omura u nalazima urina svog pacijenta koji je konzumirao obrok s korijandrom pronašao je velike količine žive. Nakon toga se posvetio proučavanju ove biljke te je otkrio da lišće korijandra veže za sebe čestice žive i drugih teških metala te pospešuje njihovo izlučivanje iz tela.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD porodica

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd