fbpx
Skip to main content
Adrijana Lima i Marko Jarić

STAVILI TAČKU: Marko i Lima rešili da se ipak NEĆE POMIRITI, a ovo je pravi razlog tome!

Foto: Profimedia
Marko ne može da se pomiri sa činjenicom da je...

Adrijana Lima i Marko Jarić su, nakon razvoda koji je okončan u martu prošle godine, ostali u prijateljskim odnosima. Tako je jedna od stvari oko koje su se odmah sližili bila da sve praznike provode zajedno sa ćerkama jer je to nešto što prija svima. Česta viđanja, u opuštenom raspoloženju, dovela su do toga da, nakon uskršnjih praznika koje su proveli zajedno, pomisle da i dalje ima šanse da obnove vezu. 

GRANDOVA PEVAČICA SE IPAK NE UDAJE: Otkazali smo jer...

- Marko i Adrijana se i dalje vole. Tu je i velika privlačnost, koje nikad nije dovedena u pitanje. Iako su razvedeni, zbog dece se često viđaju, pa je sve to izazvalo novi nalet emocija. Zbog toga je, posle poslednjih praznika, u oboma isplivala želja da se možda pomire - priča za "Blic" odlično obavešten izvor. 

KAO VILA: Tijana Bogićević pokazala zanosnu haljinu koju će nositi na Evroviziji! (FOTO)

Bivši supružnici su razgovarali o probuđenim osećanjima, ali su se, nakon iscrpnog razgovora, ipak dogovorili da ostave sve kako jeste. 

POMIRENJE! Adrijana Lima i Marko Jarić zajedno za Srbiju!
Foto: Profimedia

- Stvar je u tome što su tu, bez obzira na emocije i privlačnost, ostali i dalje problemi zbog kojih su se i razveli. Shvatili su da, čak i da se pomire, i ta nova, tačnije obnovljena veza, imala bi ograničen rok trajanja. Sve bi opet puklo zbog istih razloga. Problem koji je i izazvao rascep je Markova nemogućnost da se pomiri sa činjenicom da je Lima jedna od najpoželjnijih žena na svetu, u koju su uprte oči svih muškaraca. Njen posao i činjenica da je uvek u centru pažnje, gde god da se pojavi, oduvek su, pored još par stvari, bili glavni kamen spoticanja između njih dvoje - priča izvor. 

Evo zašto često viđamo lepe devojke u društvu manje privlačnih muškaraca

Ono što je, na kraju, presudilo da ne krenu put emocija, već da trezveno donesu odluku, bila su deca. Devojčice su se navikle na novu situaciju. Znaju da su mama i tata razvedeni, ali s obzirom na to koliko su često zajedno, to im ne predstavlja problem. Odrastaju opušteno, svesne da se mama i tata odlično slažu i da njihov razvod nije smak sveta. Baš zbog toga, Adrijana i Marko su shvatili da bi se pokušajem pomirenja poigrali i sa njihovim osećanjima i da bi ponovni razlaz, ovog puta, možda loše uticao na njih - priča izvor "Blica". 

Nakon što su shvatili da razmišljaju na isti način, bivši supružnici su se dogovorili da sve ostane kao i do sada, tako da i dalje nameravaju da važne datume proslavljaju zajedno, sa Valentinom i Sijenom. 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD porodica

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Mist
-2 Beograd