fbpx
Skip to main content
krisi tajgen

"SVUDA NOSIM PEPEO SVOGA SINA, DAM MU ČAŠU VODE", nakon što je izgubila bebu, MANEKENKA ŠOKIRALA IZJAVOM

Foto: Instagram printscreen/chrissyteigen
Manekenka Krisi Tajgen otkrila je da se i dalje teško nosi sa gubitkom sina Džeka i priznala je da njeni postupci "mnogima nisu normalni".

Vest da su Džon Ledžend i Krisi Tajgen izbubili bebu slomila je čitavu javnost.

Naime, prelepa manekenka je na svom Instagram profilu objavila niz fotografija iz bolnice i obavestila svoje pratioce da lekari nisu uspeli da zaustave krvarenje i urušavanje zida materice, nakon čega je ishod bio fatalan.

OVO MORATE DA ZNATE ako još uvek pratite bivšu ljubav na društvenim mrežama! PSIHOLOG OTKRIVA ZAŠTO JE TO OPASNO! 

OVO MORATE DA ZNATE ako još uvek pratite bivšu ljubav na društvenim mrežama! PSIHOLOG OTKRIVA ZAŠTO JE TO OPASNO! 

OPADA TI KOSA, SUVA TI JE KOŽA... Ne zanemaruj signale - ovo su znaci da ti nedostaje VITAMIN B!

OPADA TI KOSA, SUVA TI JE KOŽA... Ne zanemaruj signale - ovo su znaci da ti nedostaje VITAMIN B!

- Uprkos mnogim transfuzijama krvi, beba nije uspela da dobije sve što joj je potrebno da preživi. Nismo uspeli da zaustavimo krvarenje. Šokirani smo i osećamo duboku bol zbog gubitka.

U svojim najmračnijim danima tugovaćemo, ali ćemo se i jače zagrliti i voleti pa ćemo tako i proći kroz sve ovo - napisala je Krisi Tajgen u svojoj objavi krajem septembra 2020. godine.

Ovoga puta, manekenka je u ekskluzivnom intervjuu za magazin "Scary Mommy" otkrila da njena porodica putuje sa pepelom pokojnog sina Džeka.

- Bilo da idemo na odmor ili nešto slično, Luna i Majls uvek kažu: "Ne zaboravi bebu Džeka". I onda moram da ga spakujem - ispričala je Krisi Tajgen.

- Kada stignemo na lokaciju, oni kažu: "O, moj bože, mora da je žedan". Ljudima bi ovo moglo da zvuči ludo, ali moja deca stave malu čašu vode uz kutiju pepela. I stvarno vole da budu deo toga - rekla je manekenka.

Inače, Krisi je nakon objava da je izgubila bebu suočena sa pregršt negativnih komentara.

Pored reči podrške koje su njen suprug i ona dobijali, našli su se i negativni komentari jer se mnogima nije dopao način na koji su ove tužne vesti saopštili.

„Ovo je tako tužno, ali jesu li zaista morali da poziraju i koriste crno bele fotografije, filtere i sve to objave na društvene mreže? Mislim da je to potpuno nepotrebno. Nema smisla da svi o tome pričaju, za mene je to lična tragedija“, glasio je jedan od komentara, ali manekenka nikada nije uzvratila.

Podsetimo, Krisi Tajgen trenutno je jedna od najomraženijih žena u Americi. Naime, ona se nedavno našla u središtu skandala nakon što je na društvenim mrežama javno priznala kako se stidi svojih gnusnih tvitova iz prošlosti. Krisi je ljudima slala niz ružnih tvitova poput: 'Mrzim te', 'Idi na spavanje zauvek' i 'Jedva čekam da umreš'. Vređala je mnoge javne ličnosti, i pretila da će se postarati da im uništiti karijeru. 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
24 Beograd