fbpx
Skip to main content
bb

"Imamo PRAVNE KOMPLIKACIJE DA POSTANEMO RODITELJI!" 61-godišnjakinja se udala za nekoliko decenija mlađeg muškarca, a sad je očajna zbog potomstva! "Zapazila sam ga kad je imao 15 GODINA!"

Foto: TikTok Printscreen/Ttvleolove_3 back up
Prava ljubav!?

Kuran MekKejn (24) i njegova supruga Šeril MekGregor (61) upoznali su se kada je on imao samo 15 godina i to u restoranu njenog sina Krisa. Razlika od 37 godina im nije smetala da 2020. otpočnu vezu i venčaju se prošle godine.

SJAJAN TRIK: Evo kako da osušite veš u toku ZIME bez stvaranja VLAGE I NEPRIJATNIH MIRISA

SJAJAN TRIK: Evo kako da osušite veš u toku ZIME bez stvaranja VLAGE I NEPRIJATNIH MIRISA

INSTANT REŠENJE: Ovo su 4 FAKTORA koja će vam odmah pomoći u REGULISANJU HOLESTEROLA

INSTANT REŠENJE: Ovo su 4 FAKTORA koja će vam odmah pomoći u REGULISANJU HOLESTEROLA

“Venčali smo se u septembru 2021. i kako je prošlo već nekoliko meseci, shvatili smo da smo spremni da osnujemo porodicu. Šeril ima 61 godinu, sedmoro dece i 17 unučadi, ali zaslužujemo da imamo zajedničku decu. Pokušali smo nekoliko puta, ali zbog godina smatramo da bi surogat majčinstvo ili usvajanje bilo bolja opcija”, ispričao je MekKejn, piše “San”.

Više im se dopada, kažu, opcija surogat majčinstva, ali im smetaju pravne komplikacije.

“Tražimo surogat majku koja je spremna da potpiše ugovor da neće imati nikakve veze sa detetom nakon njegovog rođenja. Šeriline ćerke bi bile najbolja opcija, ali obe su imale histerektomiju”, dodaju.

Šeril je, kaže, svesna da odrastanje deteta neće ispratiti do kraja, ali veruje da će njen partner biti dobar otac.

“Naše porodice nas podržavaju, iako su se ispočetka dvoumili oko naše odluke”, dodaje Šeril.

Nakon što su se upoznali, izgubili su kontakt i obnovili ga tek 2020. kada je Kuran prepoznao Šeril, dok je radila kao blagajnica u lokalnoj prodavnici. Odmah su se zaljubili, počeli da se zabavljaju i postale prave zvezde na TikToku, za koji snimaju zajedničke videe. Uprkos razlici u godinama, kažu, i u krevetu funkcionišu odlično, pa su se venčali 2021. na intimnoj ceremoniji koju su prenosili i svojim fanovima.

“Ljudi na društvenim mrežama nas ne vole, kažu da izlazim sa svojom bakom. Šeril je mlađa od moje bake i ne razlikujemo se od bilo kog drugog para, ljubav je ljubav. Dobijamo mnogo negativnih komentara, ali to ne može da nas povredi jer smo srećni”, zaključio je MekKejn.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd