fbpx
Skip to main content
verenički prsten

KAO NA FILMU! Ukradeni verenički prsten ZALUTAO NA PLAŽI: Pronađen 30 GODINA KASNIJE i vraćen udovici!

Foto: Shutterstock
Zahvaljujući detektoru metala, prsten je pronađen na plaži u Škotskoj.

Džordž Tejlor otkrio je u pesku nakit koji je pripadao Doroti Nikol, na dubini od samo četiri centimetra. Uz pomoć ugraviranih inicijala i godine, počeo je da traga za vlasnicom prstena. 

Pomogla mu je prijateljica Liz, i tragajući po dokumentaciji i knjigama venčanih, našli su da prsten pripada Doroti Nikol iz Broti Ferija, koja sada ima 82. godine i koja je bila venčana za Endrjua Nikola.


Ovo ULJE nikako NE SMEŠ koristiti ZA PRŽENJE: Postoji podela, ova nisu namenjena za termičku obradu

Stavi JABUKU na mesto gde čuvaš KROMPIR i gledaj šta će se DOGODITI, kada vidiš REZULTAT uvek ćeš ovo raditi

Stavi JABUKU na mesto gde čuvaš KROMPIR i gledaj šta će se DOGODITI, kada vidiš REZULTAT uvek ćeš ovo raditi

SAGRADILA NOVU KUĆU: Elena Karaman objavila FOTOGRAFIJE svog DOMA na Kosmaju, uživa u prirodi (FOTO)

SAGRADILA NOVU KUĆU: Elena Karaman objavila FOTOGRAFIJE svog DOMA na Kosmaju, uživa u prirodi (FOTO)

Na Fejsbuku su uspeli da dođu do Dorotine ćerke Hilari i prsten, koji je nestao 1987. godine, vraćen je vlasnici.

Doroti je prsten odmah odnela lokalnom zlataru koji je zamenio kamen i očistio ga, a sada je oduševljena što je prsten opet kod nje.

verenici, prstenje
verenici, prstenje
Foto: Shutterstock

- Kada mi je Hilari rekla da ju je neko pozvao i rekao da je pronašao moj verenički prsten, pomislila sam da to ne može biti moguće. Nisam očekivala da ću ga ikada ponovo videti pošto je ukraden. Ali, sada znam da je to moj prsten po gravurama, a zlatar ga je savršeno očistio - rekla je uzbuđeno Doroti.

Prsten su inače ukrali razbojnici koji su opljačkali dom Nikol i Endrjua 1987. godine dok su bili u pozorištu. Iako su prijavili krađu, policija nikada nije otkrila identitet lopova.

Doroti je rekla da je njen suprug umro pre četiri godine i da bi volela da i on zna da joj je prsten konačno vraćen, posebno zbog toga što su se verili dok je on još bio student, a prsten je kupio od studentskog honorarnog posla.

prsten
prsten
Foto: Shutterstock

Džordž Tejlor koji je pronašao prsten kaže da je srećan što je priča dobila ovakav epilog. On je, inače, vatrogasac u penziji i bavi se redovnim pregledom peska plaže Karnosti. Ovo mu nije prvi put da učestvuje u vraćanju izgubljenih ili ukradenih predmeta.

Godine 2015. predao je Aleks Džons verenički prsten njenog oca, i to 43 godine nakon što je izgubljen na pesku plaže koju svakodnevno "prečešljava" detektorom metala.

SD porodica

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Slaba kiša
30 Beograd