fbpx
Skip to main content
Svadba

Već na samom danu venčanja možete znati da li će brak opstati - evo i kako!

Foto: Profimedia/ilustracija
Oni su otkrili tajnu...

Onog trenutka kada par stane ispred svojih najbližih i prijatelja i izgovore sudbonosno "da" veruju da će zauvek ostati u zajednici.

Međutim, nažalost, to nije uvek tako. Fotografi koji za ovaj važan dan fotografišu mladence otkrili su koji su znaci da je brak osuđen na propast. 

DA SU DETE I ŽENA U OPASNOSTI, KOME BISTE PRUŽILI POMOĆ?! Sokratova mudrost čiji je EPILOG šokirao mnoge!

DA SU DETE I ŽENA U OPASNOSTI, KOME BISTE PRUŽILI POMOĆ?! Sokratova mudrost čiji je EPILOG šokirao mnoge!

Na popularnoj mreži Redit oni su pisali o svom šestom čulu. Naveli su da su to flertovanje tokom ceremonije, uništavanje svadbene torte, ali i da to može da se vidi prema tome kako se mladenci odnose jedno prema drugom. 

Takođe, prema njihovom mišljenju, neće se dobro provesti u braku ni ako jedan od njih dvoje previše ćuti.

NAJSKUPLJI RAZVODI IKAD! Da su OVE POZNATE LIČNOSTI znale koliko će ih koštati RAZLAZ...

NAJSKUPLJI RAZVODI IKAD! Da su OVE POZNATE LIČNOSTI znale koliko će ih koštati RAZLAZ...

A može da bude i drugačije. Kad sve krene po zlu, ali oni ipak ostanu zajedno. 

Svadba
Svadba
Foto: Profimedia/ilustracija

- Bio sam fotograf na venčanjima. Mislim da možete reći da li će ostati zajedno zauvek na osnovu toga kako se nose sa svim malim (a ponekad i velikim) problemima koje dan venčanja može da donese. 

Bila je jedna priča o paru koju volim da ispričam svima. Oni nisu tipična mlada i mladoženja, venčali su se u šumi u kojoj ste mogli da idete na penjanje s velikom drvenom kućom i kaminom ispred. Sva hrana je bila veganska i na venčanju je bilo mnogo njihovih prijatelja sa psima - napisao je jedan od njih. 

- Sve je bilo savršeno, osim što specijalna haljina koju je mlada napravila i obojila, nije stigla na vreme za ceremoniju i ona je bila očajna. Nosila je trenerku i majicu sa printom Mikija Mausa. Njen budući muž je skinuo svoje odelo, stajao je u boksericama. Bio sam u šoku, ali osim što je bilo čudno imati dlakave muškarčeve noge na mojim svadbenim fotografijama, snimanje fotografija je bilo zaista zabavno i bile su potpuno opuštene. Prilično sam siguran da će im biti dobro - istakao je on.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD porodica

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
30 Beograd