Skip to main content
Emina Jahović

ZA NJEGOVOG SINA SE UDALA SA 17 GODINA: Eminin bivši svekar otkrio ŠOKANTNE detalje njene prošlosti

Foto: Srbija Danas
Emininu porodicu poznaje dugo...

- Bukvalno ne postoji nijedna jedina fotografija ili snimak sa te svadbe. Nakon razvoda smo obrisali i uništili sve što je postojalo - kaže Eminin bivši svekar Rustem Đulović.

Da je Emina Jahović sa svega 17 godina prvi put stala na ludi kamen nije bila tajna, ali pevačica nikada o tome nije preterano pričala u javnosti.

Ono što se znalo jeste upravo to, da se udala vrlo mlada, da brak nije funksionisao i da su se razišli u miru. Međutim, sada je progovorio otac Emininog prvog muža Aladina Đulovića, gospodin Rustem Đulović, koji i dalje živi i radi u Novom Pazaru.

Kako kaže, Eminu zna i pre nego što se udala za njegovog sina, pošto je sa njenom majkom Senijom išao u školu.

- Emininu porodicu poznajem dugo, sa njenom majkom Senijom išao sam u osnovnu školu u isti razred. Brak između nje i mog sina nije bio dogovoren. Jako su se voleli. U prvom trenutku nisam bio za taj brak jer su oboje bili mladi. Ona je išla u školu kada se udala za mog sina. Bila je to velika svadba u Novom Pazaru, snimalo se kamerama, skoro ceo grad je bio na veselju - kaže Rustem.

Emina Jahović
Emina Jahović
Foto: Srbija Danas

Kako kaže, Eminin i Aladinov brak funkcionisao je kako treba svega nekoliko meseci.

- Sve je bilo u najboljem redu dok Emina nije poželela da bude pevačica. Nekako ju je to privlačilo, scena, publika i sve to što nosi taj svet. Silno je želela da bude popularna, ali sam mislio da će je proći. Njih dvoje su živeli sa nama u kući i Emina je počela sve više da traži da snimi prvi album. Rekao sam joj da u mojoj kući ne može da bude pevačica već porodična žena koja će voditi računa o kući, deci i porodici. Nije dolazilo u obzir da ide po belom svetu. Ipak smo mi jedna časna porodica u ovom gradu i nikom nije u interesu da mu se snaja noću smuca kojekuda - priča Đulović.

PREVELIKA RADOST U DOMU SEKE ALEKSIĆ: Objavila OVO, samo godinu dana od rođenja malog Jakova!

- Viđam je danas kada sa porodicom dođe kod majke, kažu da je mnogo uspela. Ali da vam kažem, nije ona bila preterano velike lepote tada, bila je prosečne lepote, mnogo lepših devojaka je bilo od nje. Izgleda da svi koji pre vremena odu iz naše zemlje, naprasno se promene - tvrdi Rastem.

Inače, šokantan detalj jeste taj da je Aladin, kako kaže njegov otac, izbrisao svaki trag braka sa Eminom.

- Bukvalno ne postoji nijedna jedina fotografija ili snimak sa te svadbe. Nakon razvoda smo obrisali i uništili sve što je postojalo, jer on nije želeo da bilo ko od nas ima sećanje na taj period. Ako mi verujete, ni u familiji nema nijedne fotografije - završava priču Đulović za Blic Puls.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
Maja's picture

Maja

Ni plastična hirurgija joj nije pomogla

2 | 1

SD porodica

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Mist
8 Beograd