Skip to main content
Mirjana Karanović

ŽELELA SAM DA RODIM DECU, A ONDA... Mirjana Karanović otkrila zašto nikada nije postala majka

Foto: Youtube printscreen/lični stav
Glumica je u jednom intervjuu govorila o roditeljstvu, ali i drugim važnim životnim pitanjima.

Glumica Mirjana Karanović je uvek iskreno odgovarala na pitanja novinara o svojim životnim izborima koji nisu bili nimalo jednostavni.

Tako je u jednom intervjuu priznala zašto se nikada nije ostvarila kao majka:

- Kada sam bila mlađa, bila sam uverena da ću imati decu, muža i porodicu, ali život me je odveo na neku drugu stranu. Na tom putu sam otkrivala sebe. Izlazila sam iz okvira onog utvrđenog, predviđenog što bi trebalo da mi se desi u životu. Doživela sam ogromne ljubavi i s tim muškarcima sam želela decu, ali se to nije obestinilo. Rat i devedesete su razbucali moje planove. Potom je sve krenulo u nekom drugom smeru.

Mirjana Karanović
Foto: Profimedia

Ne mogu reći da se namerno nisam ostvarila kao majka, to nije bio moj plan. Ipak, svoj kapacitet da nekog volim i vaspitam preusmerila sam na drugačiji način. Nemam decu, ali imam đake, kao i klince u mojoj porodici kojima nisam majka, ali sam im tetka, baka. Prosto ne mislim da je moj život promašen zbog toga što nemam decu. Naprotiv. Ono najbolje u meni se ostvarilo. Tako da sam ipak srećna što živumo u vremenu dde je to pitanje individualne odluke - rekla je glumica.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
19 Beograd