Skip to main content
bb

"PRETUKAO ME U 4. MESECU TRUDNOĆE, NEĆU VIŠE DA ĆUTIM": Samohrana majka iz Beograda traži PRAVDU ZA NASILJE koje je trpela GODINAMA!

Foto: Instargam printscreen/kejkej.morgenstern
Iskreno se nadamo da u državi ima pravde za ovakve prestupnike!

Katarina Kartašova samohrana majka ne prestaje da šokira javnost slikama i ispovestima o nasilju koje je preživljavala od strane svog muža.

Psihičko i fizičko zlostavljanje počelo je pre 4 godine kad je ostala trudna sa čovekom kojeg je volela, a koji se ispostavilo da je nasilnik!

ŽITARICA KOJU JEDU JELENA I NOVAK ĐOKOVIĆ: Telo se čisti od toksina i organizam će se brzo preporoditi

ŽITARICA KOJU JEDU JELENA I NOVAK ĐOKOVIĆ: Telo se čisti od toksina i organizam će se brzo preporoditi

PREMNINUO POZNATI PEVAČ: Hospitalizovan je zbog UPALE SLEPOG CREVA, a bio je pozitivan i na KORONU - CEO SVET TUGUJE!

PREMNINUO POZNATI PEVAČ: Hospitalizovan je zbog UPALE SLEPOG CREVA, a bio je pozitivan i na KORONU - CEO SVET TUGUJE!

"ANTIBIOTICI SU NUŽNO ZLO": Dr Nestorović apeluje da se BAKTERIJE moraju lečiti OVIM PRIRODNIM NAMIRNICAMA

"ANTIBIOTICI SU NUŽNO ZLO": Dr Nestorović apeluje da se BAKTERIJE moraju lečiti OVIM PRIRODNIM NAMIRNICAMA

- Bila sam na ručku kod mame. Duboko sam ušla u osmi mesec trudnoće, iako sam i dalje jako vitka - pojavio mi malecni stomačić.
Te dane provodim u depresiji - dečko mi je par dana pre toga slomio telefon (nakon toga, dao mi je svoj) i pretukao me zato što sam bila na trudničkom slikanju. Tada me pretukao nije jako. Znate one slike gde se trudnica slika u gaćicama koje se retuširaju i grli stomačić. Imala sam užasan osećaj da još nije gotovo, da još nisam “platila” svoj “greh”.

ad- Nakon ručka kod mame (koja je u tih par meseci podnela nekoliko operacija i želela sam maksimalno da je ogradim od onoga šta mi se dešava u toj vezi), trebalo je da se vratim kod dečka.... Ali nije mi se vraćalo. Isključila sam telefon i krenula šetati po ulici 29og Novembra. Krenule su da padaju pahulje, ja sam bila apsolutno izgubljena u svojim mislima i emocijama. Sećam se one knedle u grlu, vrućih suza i hladnih pahulja na licu.
Posle sat vremena, shvatila sam da moram da se vratim. Vratila sam se kod njega...

- Bilo me je jako sramota da pričam o nekim detaljima odmah (na primer o onom s njegovom bratom), neke detalje nisam spremna da ispričam čak ni sada i mislim da neću biti spremna NIKADA, a veoma mnoge detalje koje njega inkriminišu nisam pomenula ni sudu ni tužiocu jer... Ne znam ni sama zašto. U početku, jer sam volela i nisam želela da ga kazne. Posle, jer mi je bilo glupo da nekim stvarima dopunjujem iskaz. Neke su nedokazive, a da pričam o njima me je bilo prosto sramota. Verujte mi, sve što ćete sada pročitati i sve što ste ranije mogli.... Istina je mnogo, mnogo strašnija.

- Došla sam kasneći, on me je čekao u dvorištu.
Krenuo je da urla na mene kako sam otišla od majke još pre sat i po i kako me još nema. Krenuo je da mi priča neke nebuloze o tome kako je “njegovoj mami javljeno da sam viđena u kafani sa starijim muškarcem” Da, u osmom mesecu trudnoće. Nemam nikakvu dilemu da je to gov..spođa zaista izjavila tako nešto. Krenuo je da me tuče još napolju. Jako, krvnički. Udarao me je glavom o zid kuće, lupao me je pesnicama po licu. - napisala je u opisu slike koju je objavila na svom Instagram profilu.

Ne znam iz koje snage, grabim torbu koja je sve vreme stajala na ulici i na sve četiri pokušavam da otpuzim kroz kapiju ŠTO MI USPEVA, verovatno su mislili da sam već gotova a ja sam se borila. Otpuzla sam na par metara nadajući se da ću naći pomoć (upadajući na kamere u tom trenutku l), ali neki čovek je samo prošao videvši iz kog sam to dvorišta izgmizala, bez pomoći, prosto se praveći da nije video.
Bivši me uvlači unutra i nastavlja sa krvničkim batinama.

- Drugarica se u međuvremenu ponovo izgubila, verovatno otišla u kuću da dojavi mamici situaciju. Više ne mogu ni da se pomerim. Ne mogu vam opisati bol koji osećam i sa kakvom žestinom me je tukao. Osećam kontrakcije, jake, razarajuće, PRAVE. Bila sam ubeđena da mi je počeo spontani (i bila u pravu). Razmišljam o tome kako ću iskrvariti na smrt i kako ću pobaciti nezrelo, malecno detence kome su nerazvijena pluća. Osećam toliki bol, ali duševni bol i strah za svoje dete su jači od svega toga. Ne mogu da se pomerim ni milimetar. Ne mogu da ispustim ni glas. Bol me obuzima celu.

- Ne mogu vam opisati BEZNAĐE koje osećam. I tu.... VIDIM ŽMIGAVCE INTERVENTNE !! Ispred kapije. Ne mogu vam opisati koju nadu osećam. Pomislila sam da su čuli nešto i da su došli da provere. Pomišljam da će spasti moje dete. Pomišljam da je sve gotovo. Ležim na zemlji paralizovana od bola i kontrakcija. Kao u ružnom snu, ne mogu da vičem, ne mogu da ispustim glas. Ali znam da će sada doći i spasiti me.

- Bivši ih vidi pre mene. Ostavlja me, i izlazi ispred kapije da razgovara sa njima. Ja i dalje ne znam da li su tu bili slučajno, namerno i šta se desilo. Nigde se ta patrola ne pominje.
Bivši ostaje da priča sa njima, čujem da ćaska drugarskim tonom. Ja se nalazim svega nekoliko metara od ograde (ograda je visoka 2 metra, ne mogu nikako da me vide, on je izašao i zatvorio kapiju). Pokušavam da puzim ali ne mogu. Pokušavam da viknem, ali ne mogu.
Ovo će biti jedino šta ću sanjati naredne dve godine, ledeni vetar, vruću krv koja mi se sliva između nogu i potpunu nemogućnost da dozovem upomoć. - napisala je Katarina.

Katarini su zbog eksplicitnosti sadržaja koji izbacuje na svoj profil 5 puta hakovan profil, ali ona ne želi da odustane i osnaži žene koje trpe nasilje da isto i prijave.

bb
Foto: Instagram printscreen/kejkej.morgenstern

Ona je na svom profilu istakla i dokumenta u kojima je prijavljivala svog partnera za nasilje, sa suptilnim akcentom da pravosuđe nije adekvatno kaznilo prestupnika.

bb
Foto: Instagram printscreen/kejkej.morgenstern

Katarina ističe da se neće zaustaviti ovde i da će pronaći pravdu za svog trogodišnjeg sina.

Ona ima veliku podršku što u javnosti priča o teškoj situaciji u kojoj se nalazi, te ni komentari podrške ne izostaju ispod njenih priznanja i slika:

"Ženo, majko, kraljice. Nek si živa i zdrava i sebi i svom anđelu!", "Drži se! Imas svu moju podršku i ljubav!", "Godinu dana ? Da postoji pravda za ovo bi trebao dobiti smrtnu kaznu", samo su neki od komentara.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
29 Beograd