fbpx
Skip to main content
dečko i devojka

Ako tako nastaviš, upropastićeš vezu: Pet znakova da te muškarci doživljavaju kao NAPORNU!

Foto: Profimedia
Obrati pažnju...

Nijedna žena ne želi da čuje da je u vezi naporna, ali neke to itekako jesu.

Iako imaju najbolje namere, najčešće oteraju muškarce jer nikad nisu zadovoljne, a često su i sklone dramatiziranju. Ovo su znakovi da si u vezi upravo takva, a dobra vest je da se to sve može promeniti... Ili barem popraviti:

ZAVISNI OD LJUBAVI! Nemate pojma ŠTA se sve dešava u našem mozgu kada se ZALJUBIMO

1. Previše paziš na tuđu sreću

Ovo na prvu loptu zvuči divno, ali upravo takvo ponašanje često dovodi do kontra efekta. Umesto da malo misliš na sebe, misliš isključivo na svog dečka, a kad ti ne pokaže dozu zahvalnosti koju očekuješ (a često očekuješ previše), padaš u depresiju i optužuješ ga da mu nije stalo.

2. Daješ mnogo više nego što uzimaš

To ti dolazi prirodno i zapravo veruješ da ne očekuješ ništa zauzvrat, ali dugoročno ipak očekuješ. Problem je u previsokim standardima koje si postavila za muškarca kojem daješ previše, jer on ti verovatno nikad neće moći uzvratiti istom merom.

Svaka žena želi ovih 5 tipova muškaraca, ali na OVO obavezno obratite pažnju!

devojka
Foto: Profimedia

3. Ne daješ mu vremena da se potrudi

Uvek se javljaš prva, šalješ mnogo više poruka od njega, organizuješ romantične sastanke i brineš se da uvek ima hrane u frižideru, a zbog svega toga često njemu ne daješ vremena ni prostora da se potrudi i sam.

Seks pod dejstvom ALKOHOLA? Istraživanje pokazalo kako ovaj POROK deluje na vaš intiman odnos!

4. Stalno očekuješ njegovu pažnju

On je tebi stalno na pameti pa misliš da je normalno da si i ti njemu. Ljudi su različiti kad je u pitanju pokazivanje naklonosti prema ljudima koje vole, a ako ga neprestano maltretiraš i tražiš potvrdu da mu je stalo, mogao bi da počne da se oseća kao da je u kavezu.

5. Nemaš granicu

Dopuštaš ljudima da rade s tobom šta žele jer misliš da je to dokaz ljubavi, pa zato ne znaš reći kad ti nešto ne odgovara. Ako u tvom rečniku ne postoji ''ne'', možda ćeš mu biti zanimljiva kratko vreme, ali vrlo brzo ćeš postati jako dosadna, jer muškarci retko kad cene žene koje ne znaju da se zauzmu za sebe.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
5 Beograd