Skip to main content
Par

Beskrajno se volite, ali ako se ne SLAŽETE U OVIM stvarima, raskid je neminovan!

Foto: Instagram/ couples_magazine
Vaša veza je osuđena na propast.

Obostrano sviđanje, strast i zaljubljenost često nisu dovoljni za trajnu vezu, onu koja ima budućnost.

Zato su međusobno poštovanje, podrška, briga, zajedničke stvari u kojima uživate od velikog značaja za uspeh jedne emotivne veze, koja bi mogla da se kruniše brakom. U slučaju da u vašem odnosu ove stvari izostaju, može se desiti da veza, pod određenim pritiskom, kad-tad pukne. 

U nastavku vam otkrivamo jasne znake da vaša veza neće uspeti. 

1. Nemate iste poglede na život 

Drugačija filozofija života, želje, motivi i planovi vam se mogu napočetku učiniti nebitnim. Ipak, ako ih zanemarite budite sigurni da će vam u kasnijoj fazi veze i te kako zasmetati. Prosto je nemoguće da osobe sa različitim pogledima na život i samim željama, pronađu način da se usaglase i planiraju zajedničku budućnost. 

2. Udovoljavanje i stavljanje tuđih potreba ispred svojih 

Mnoge žene iz potrebe da ugode partneru, počnu da rade stvari koje njega čine srećnim. Dok vam se isprva to ne čini pogrešnim, ovakvo ponašanje vas kasnije može dovesti do ličnog nezadovoljstva i nesigurnosti. Dakle, ako gledate serije koje bira vaš partner, birate jela koja on obožava, oblačite decu u garderobu koja se njemu sviđa, jasan je znak da se zapitate da li je sve u vašem odnosu u redu. 

POKUŠAVAJU DA SAKRIJU OD NAS: Od ovih kompleksa pate skoro svi muškarci!

3. Nepoštovanje 

Stav je jako bitan u vezi. Ako u samom početku razvijanja vašeg emotivnog odnosa, pokažete nesigurnost, slabost, labilnost, može se desiti da partner to iskoristi protiv vas. Često se u tim slučajevima javlja nepoštovanje, kada partner zanemaruje vaše potrebe, a u najgorem slučaju može prerasti u verbalno vređanje, emotivno zlostavljanje, pa i pasivno-agresivni nastup.

4. Zanemarivanje vaših potreba 

Ovo se odnosi na sebične partnere koji očekuju da ćete ga vi pratiti u svakom koraku, podržavati u svemu i biti spremni da uradite sve za njega. Ako se često osećate zapostavljeno i neispunjeno, zapitajte se kada je vaš partner učinio nešto za vas, nešto zbog čega ćete se vi osećati lepo. 

Koliki je uticaj PRVE VELIKE ljubavi na sve naredne veze?

5. Uzima sve, a vama ništa ne pruža 

Dok ste vi požrtvovani, trudite se da budete oslonac i podrška partneru, u svim situacijama, on ne mari za vaše potrebe. U situacijama kada ste računali na njegovu emotivnost i nežnost, pomoć je izostala.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Mist
11 Beograd