Skip to main content
Odbijanje

BLEJI NA INTERNETU, ALI VAMA NA PORUKU NIJE ODGOVORIO: Ovo su razlozi zašto treba da ga OSTAVITE!

Foto: Profimedia
Ne gubite vreme!

Svaka veza je hram koji treba graditi i ponekad moramo da napravimo kompromise i postavimo prioritete. Ukoliko je veza sa partrnerom bitna, morte znati da veza kao i sve drugo zahteva negu i rad, ali i prihvatanje kompromisa, nekih stvari koje nam možda ne odgovaraju u potpunosti, ali zarada drage osobe, moramo ih prihvatiti. Ipak, preko nekih stvari ne treba nikada preći. 

Kompromis je u redu, ali ako te dečko nagovara na OVE stvari - ne treba da pristaneš!

Raskid
Foto: Profimedia

PIJANE BEOGRAĐANKE U BRUTALNO ISKRENOJ ISPOVESTI ZA SD: O prevarama, SEKSU i veličini! URNEBESNO

Onlajn je, a nije odgovorio na poruku!

Jedan dan je tu pa ga nema, pa želi da se vidite i lepo mu je s vama, ali sledeća tri dana od njega nema ni poruke. Neko ko ima ozbiljne namere tako se definitivno neponaša. To je čisto nepoštovanje i nemojte gubiti vreme sa njim. 

Uhvatili ste ga u lazi i to ne jednom!

Za laganje ne treba neko posebno obašnjenje zašto nikada ne bi trebalo da mu tolerišete, slaže li jednom slagaće opet. Problem nije u laganju već u stvaranju lažne slike i jedne velike laži.

Dovoljan je jedan, a mi vam dajemo 7 razloga da ga odmah ostavite!

On ne prihvata ne kao odgovor!

Svako od nas ima svoje granice, ali on vaše jednostavno ne poštuje, o čemu god da se radi. Ukoliko nije po njegovom, ne želi da diskutuje i popušta. On mora poštovati vaše mišljenje jer to je znak da je sposoban za zdravu vezu.

Njegova je poslednja!

Možda vam to na početku neće toliko smetati jer ste zaljubljeni preko ušiju. Ali zamislite život s jednim takvim koji je uvek "najpametniji"? Upravo tako! Jednoga dana postaće vam antipatičan ma koliko da ste ga voleli.

LIČI NA ORGAZAM, ALI NIJE: Evo koji OSEĆAJ može da se pomeša sa vrhuncem, a dešava se svima!

Plač
Foto: Profimedia

NA JAVNOM MESTU, ISPRED OGLEDALA: Najeksplozivniji S*KS na ovim mestima, PRODRMAĆE vas iz korena!

Najbitnije u vašoj vezi je njegovo "JA"!

Šta je njemu najvažnije u životu? On - njegov život, hobiji, interesi, posao, ciljevi, a vi ste baš uvek na drugom mestu ili čak - trećem.

Prekida vaše izlaganje ili vam se podsmeva!

Vi se potrudite nešto da uradite za njega i često zanemarite sebe zbog toga, ali imate osećaj kako on to nimalo ne ceni. Pravi muškarac ceniće i najmanju sitnicu koju ćete učiniti za njega. 

Krije vas od prijatelja!

Iako se viđate već neko vreme, njegove prijatelje ste videli samo na društvenim mrežama, a za porodicu da ne pričamo. Ne znamo da li je ružniji taj osećaj da niste "dovoljno dobri" da vas upozna sa svima, ili činjenica da možda nešto krije. U svakom slučaju, razgovarajte ili raskinite - to je na vama.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Mist
9 Beograd