Skip to main content
seks

BRZINSKI UGOĐAJ, NA NOGAMA: Evo kako da u REKORNOM ROKU doživite ORGAZAM, ovo ćete često praktikovati

Foto: Profimedia
Ne postoji lakši način da razbijete rutinu i povratite s*ksualnu energiju...

Uvek smo u potrazi za promenama koje će razbiti monotoniju u našem intimnom životu. To znači i da prestanete da tragate, opustite se i jedostavno započnete akciju. Predlažemo vam neke od poza koje su siguran put do orgazma. 

Probajte još danas. 

NOVAK I JELENA ĐOKOVIĆ PAŽLJIVO SLUŠAJU SVE NJEGOVE SAVETE: Čuveni guru tvrdi da je ova ishrana ključ dobrog zdravlja

NOVAK I JELENA ĐOKOVIĆ PAŽLJIVO SLUŠAJU SVE NJEGOVE SAVETE: Čuveni guru tvrdi da je ova ishrana ključ dobrog zdravlja

AMBER HERD IMA NAJLEPŠE LICE NA SVETU: DEPOVA BIVŠA ima SAVRŠENE CRTE, a EVO ko je ODMAH ZA NJOM prema nauci

AMBER HERD IMA NAJLEPŠE LICE NA SVETU: DEPOVA BIVŠA ima SAVRŠENE CRTE, a EVO ko je ODMAH ZA NJOM prema nauci

Kaubojka na sofi - Zaskoči ga dok gleda utakmicu - neće se buniti. Koji bi to frajer dao prednost fudbalu, a ne seksu? Ako ipak misliš da je tvoj taj izuzetak, uradi to u poluvremenu. Dok pravi igrači odmaraju, ti svog izmori. Opkorači ga na kauču i sedi na njega… Ubaci u svoju brzinu, diktiraj tempo i radi što god želiš! Imaš slobodne ruke, a on ne može da zbriše. A i ne želi!

žena i muškarac
žena i muškarac
Foto: Profimedia

Kašike - U trenutku kada iz misionarske poze želi da ode nazad, ti ga dovedi u bočnu pozu. Lezi na bok i pokaži mu gde ga želiš… namesti se u njegovom krilu dok oboje ležite na boku. Spusti njegove ruke gde želiš i šapući mu detaljna uputstva šta da radi sa njima. I sa usnama takođe. Kada te zadovolji u ovoj pozi, dozvoli mu onu koju on jedva čeka.

Seks na nogama - Kao što jedemo s nogu, tako volimo da imamo i seks. Ponekad nemamo vremena za maratonska maženja, a neretko nismo raspoložene za to. Seks s nogu raspametiće i tebe i njega, ukoliko se dogodi iznenada dok ujutro perete zube, spremate doručak ili dok stojiš na stolici i menjaš sijalicu na plafonjeri, a on stoji pored tebe i pomaže ti...

Lotos - Ovo je jedna od najintimnijih seksualnih poza. U njoj partnera možeš da gledaš u oči, kao i on tebe, zagrljeni ste i nogama i rukama, tela vam se dodiruju u svim tačkama. Izvodi se tako što tvoj partner sedne na pod, prekrsti noge kao u klasčnoj lotos joga asani. Ti ćeš da mu sedneš u krilo i obgrliš ga nogama i rukama oko vrata, a on će svoje ruke da stavi na tvoja leđa ili stražnjicu.

strast, seks
Foto: Profimedia

Pomoć jastuka - Lezi na leđa na krevet ili pod, stavi jastučić ispod karlice, a on nek se smesti između tvojih nogu. Na taj način postižeš dublju penetraciju, a on će imati lakši pristup tvojoj G-tačci. Za još intenzivniji doživljaj digni noge u vazduh, prekrsti ih i nasloni na njegova ramena, odnosno jedno rame (obzirom da su ti noge prekrštene). U ovom položaju penetracija je vrlo intenzivna.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd