fbpx
Skip to main content
dečko i devojka

Četiri problema koja će sigurno UNIŠTITI svaki BRAK!

Foto: Profimedia
Neke probleme brak ne može da preživi.

Postoje četiri nesavladiva problema koje nijedan brak ne može da preživi, tvrdi vodeći stručnjak za razvode Miki MekKvejd. Prema njegovom bogatom iskustvu, prevara nije na spisku vodećih razloga, ali je simptom dubljih problema koji dovode do kraja braka.

(R)evolucija u lizing ponudi: Sa topSERVICE i Gratis Class uslugama Porsche Mobility na tržište donosi novine

PRESTALI STE DA BUDETE PARTNERI

Kada jedan partner oseća da je drugi nezreo, neodgovoran, da mu se ne može verovati ili da je sebičan, bračna dinamika se raspada, uništavajući intimnost i seksualnu privlačnost. Jedan partner će se tada "otuđiti". Često nema povratka od otuđenja, pa je važno prepoznati šta se dešava i konsultovati bračnog savetnika pre konačnog raskida.

svađa
svađa
Foto: Profimedia

HRONIČNO ŽALJENJE I PREBACIVANJE KRIVICE

Kada se bračni problemi ne rešavaju na zadovoljstvo obe strane, ogorčenje se gomila i to uništava vezu. Rešavanje problema kompromisom je mnogo važnije nego biti "u pravu". Oni koji ne mogu da prihvate odgovornost suosuđeni na propast u vezama.

NARCIZAM

Svako je sklon narcisizmu do nekog stepena, ali to je problematično kada partneri nisu u stanju da se saosećaju jedno sa drugim i umesto toga se takmiče oko toga ko radi više, ko provodi više vremena sa decom, ko je imao teži dan. Kada partneri ne shvataju doprinos onog drugog, svako pretpostavlja da je onom drugom lakše i niko se ne oseća shvaćeno.

muškarac viče na ženu
Foto: Profimedia/ilustracija

Magični SMUTI Adriane Lime: Ona ne počinje dan bez njega, a topi kilograme neverovatnom brzinom!

ZAVISNOST

Zavisnost će uvek biti glavna stvar zavisniku, pre braka i dece i njihov partner će biti ljut i postiđen njihovim nedostatkom obzira prema drugima. Ako zavisnik nije u stanju da se oslobodi svoje navike, prebacivaće krivicu na partnera, koji može da pokuša da održi vezu neko vreme, posebno ako imaju i decu, ali će na kraju morati da odustane ako nema oporavka.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
2 Beograd