Skip to main content
Par u krevetu

DA LI STE U JO-JO VEZI? Četiri pokazatelja da ste u zamci ODNOSA koji ne vodi nigde!

Foto: Profimedia
Odustanite na vreme!

Postoje veze koje pokušavamo da oživimo i udahnemo im život, ali one jednostavno ne funkcionišu. To su takozvane jo-jo veze. Evo zašto njima nije suđeno da uspeju. Olakšajte sebi i nastavite dalje.

KOLIKI JE IDEALAN "VRŠNJAK"? Konačno imamo ODGOVOR o savršenoj veličini PEN*SA - iznenadićete se!

muškarac viče na ženu
Foto: Profimedia/ilustracija

UČITELJICA IZGUBILA VIBRATOR U VAGINI! Uzela je VILJUŠKE za roštilj i tada je počeo PAKAO... (FOTO)

Mislite da će stvari biti drugačije

Ovo je jedan od glavnih razloga zašto ostajemo u lošoj vezi. Da, stvari se mogu promeniti, ali nije ih samo dovoljno želeti već preduzeti konkretne akcije. Ako oba partnera nisu spremna promeniti ono što utiče na krah veze, ona neće opstati ni ovaj put.

Navikli ste na njega

Teško je da se odvojite od sigurne luke, pogotovo ako vam je prvenstveno prijatelj koji pruža podršku i uvek je tu za vas. U takvim situacijama ste ubeđene da nekog drugog sličnog ne možete nikada više upoznati, ali grešite. Sreća je nekad i u riziku. Važno je samo da vi budete spremne da se upustite u nova poznanstva!

ODLIČNI U KREVETU - Da ili ne? Ovih 9 znakova su SIGURNI pokazatelj da to JESTE!

Bol je sastavni deo svake veze? Ne nužno…

Da, naravno da ćete se svađati, prepirati, nekada i govoriti ružne reči, ali to ne bi trebao da postane glavni obrazac odnosa. Postoji velika razlika između parova koji se znaju i ne znaju svađati – ovi prvi pokazuju poštovanje i kad su ljuti, a drugi ne biraju ni reči ni postupke. Ako vam vaš partner iznova i iznova pokazuje da vas ne ceni, vreme je za konačno zbogom.

PREDIGRA KOJA POČINJE IZVAN SPAVAĆE SOBE! Auu: Žene KONAČNO priznale šta ŽELE od muškaraca!

Odbijanje
Foto: Profimedia

Ako ste vi zabrljali

U vezi u kojoj je dvoje ljudi, teško da je za probleme odgovorno samo jedno. No, ako ste vi ti koji ste napravili kardinalnu grešku, ne možete ništa drugo nego izviniti se i objasniti svoje postupke. Druga strana tada mora odlučiti može li preći preko toga ili ne. Požurivanje njegove odluke i ispitivanje kada će vas moći primiti natrag samo će ga još više udaljiti, piše net.hr.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd