Skip to main content
 • Read more vucic Info

  (UŽIVO) USTALA JE SRBIJA, SVI PUTEVI VODE U BEOGRAD Građani iz cele zemlje, a i šire stižu na skup "Budućnost Srbije" (FOTO)

 • Read more Vladimir Putin Kosovo

  STIŽU RUSKI LEKOVI: Humanitarna misija uputila pomoć SRBIMA NA KOSOVU I METOHIJI

 • Read more Rotvajler Hronika

  KIDAO IM MESO SA TELA! Podivljali rotvajler napao TROJE DECE u Sremskim Karlovcima

 • Read more Čekaonica Društvo

  Izmenjena pravila: DOKTORI sada SMEJU DA PRIME POKLON OD PACIJENTA, a evo i KAKAV

 • Read more Donald Tramp na skupu u El Pasu, država Teksas Sirija

  IGRA AMERIČKIH INTERESA: Surove posledice drugog TRAMPOVOG VETA

 • Read more foto VIP

  JE-ZI-VO! Zoki Šumadinac 3 PUTA UMRO - Napustio telo, prva klinička SMRT usledila na OVAJ SVETI DAN

 • Read more Novak Đoković Tenis

  NIŠTA OD SRPSKOG POLUFINALA: Đoković ŠOKIRAN u Monte Karlu (FOTO)

ljubav

Da li znate šta je KARMIČKA LJUBAV? Sigurno je da vam ona neće dati mira...

Foto: Profimedia
Neponovljiva...

Šta je to karmička ljubav, pitanje je koje mnogi ljudi sebi postave, kada prvi put čuju za ovaj izraz. Karma je, po učenju o duši, put koji duša u ovom životu mora da pređe kako bi stekla potrebna iskustva, pa bi logičnim sledom značilo da je karmička ljubav ona koja se na tom putu dogodila.

Stalno se šali, ali na vaš račun, a njegova mama zna najbolje! Bežite od ovih TIPOVA muškarca!

Pogrešno je poistovećivati sudbinu i karmu, jer je sudbina neminovna, zato je sudbinska ljubav ona u kojoj ćete prepoznati budućeg oca vaše dece, ali to ne mora nužno biti i karmička ljubav.

Karma je u našim genima zapisana kao dug predaka, bio on loš ili dobar, pa ćemo tokom karmičke ljubavi iskusiti upravo ono što nam je u nasleđe ostavljeno, tvrde astrolozi. Ono što je apsolutno, kada je karmička ljubav u pitanju je neminovnost patnje, barem u jednom periodu.

Ovo će POSRAMITI i najveće E*OTOMANE: Pitajte ga koja mu je omiljena boja, a ako kaže CRVENA...

Ljubav
Foto: Profimedia

Karmička ljubav predstavlja neraskidiv odnos patnje i zanosa. Jednom od dvoje partnera, ljubav je uvek uskraćena, bilo zbog ega ili ponosa. Pa ipak, prema učenju o Karmi, uskraćivanje ljubavi je najveći greh i ne može proći nekažnjeno.

Po verovanju, karmička ljubav se dešava po istim obrascima, kroz koje su prošli naši preci, čiji zapis u sebi nosimo, ali, kako je Karma put učenja, u našem odnosu, mora doći do verbalnog razrešenja, grešaka iz prošlosti.

Još nešto što karmičku ljubav čini posebnom, svakako je jak predosećaj da će vam se desiti nešto značajno i snažno, neposredno pred susret sa voljenom osobom. S obzirom da su posledica genetskog zapisa, karmičke ljubavi se prepoznaju kao deo naše suštinske potrebe i zato ih pamtimo kao strastvene i snažne.

Tokom karmičke ljubavi, oba partnera uče o sebi i otkrivaju iskustva, kroz koja je njihova duša morala proći.

ljubav
ljubav
Foto: Profimedia

Karmička ljubav je ona koja vam neće dati mira, koju ćete osetiti po “klecanju kolena” kada prvi put sretnete tu osobu. To je ljubav koja će verovatno biti najstrastvenija, ali u isto vreme i najbolnija u vašem životu. Pitanje je samo da li ste spremni da je proživite i nakon nje, sa naučenom lekcijom, izađete bez ožiljaka na srcu.

Ako prolazite kroz karmičku ljubav upravo sada, proživite je potpuno, bez zadrške. Dopustite da budete vođeni silinom emocija, jer je takva ljubav samo jednom i ne smete je propustiti!

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd