Skip to main content
Devojka se smeje

DAHĆE, PRIČA, VIČE... Zbunjuju vas ZVUKOVI vašeg partnera tokom SEK*A? Evo šta oni zapravo ZNAČE!

Foto: Profimedia
Da li ste znali?

Baš kao i mi, žene, i muškarci imaju ceo repertoar zvukova koje proizvode tokom seksa, mada ponekad znaju da ostanu sasvim tihi. Otkrivamo vam šta zapravo znače ti "seksualni zvuci"?

ULOVITE GA: Ovo su trikovi zbog kojih ćete vi bit POBEDNICA u ljubavnim IGRICAMA!

seks
Foto: Profimedia

HM... VEZA, ILI SAMO KOMBINACIJA? Evo KAKO da pročitate njegove namere! Budite KORAK ispred!

Pričanje 

Vaš partner za vreme seksa često govori "Daaa, toooo, tako si seksi, tako je dobro!" ili "Mala, tako si vruća, uh kako si slatka!"? Ako je to slučaj, velika je verovatnoća da ga uzbuđuje "dirty talk". Razgovarajte s njim o tome, možda bi u krevetu voleo da čuje nešto prljavo i od vas. 

Ćutanje 

Vaš dragi spada u tihe likove? Bez brige, čak i ako ne pusti glas za vreme seksa, to ne znači da mu nije dobro s vama. Upravo suprotno: ako je tih, onda može lakše da kontroliše i odlaže orgazam. 

Smeh 

Ako se vaš najdraži smeje tokom seksa, možda je jednostavno golicljiv. Možda ste ga sličajno dodirnuli po osetljivom mestu? Jednostavno, sledeći put pripazite da mu ne dirate osetljivu erogenu zonu. 

MUŽEVNI A SE*SI! Za OVAKVIM muškarcima, svaka žena će se OKRENUTI na ulici!

Seks u kolima
Seks u kolima
Foto: Profimedia/ilustracija

MOŽDA I NE PRIMEĆUJETE: Ovih 5 stvari UBIJA STRAST u krevetu!

Dahtanje 

Ako vaš partner glasno dahće za vreme seksa, moguće je da će ubrzo svršiti. Ako želite da uživate malo duže, onda ga bi trebalo da ga umirite i laganije se krećete. 

Vikanje 

Vaš momak u krevetu zvuči poput ranjenog bizona ili neke druge divlje životinje? Onda mu je zaista jako dobro s vama! Znači da može da se opusti uz vas i pritom da vam pokaže svoju animalnu stranu.

BANANA STIMULIŠE G TAČKU: Tip PENISA utiče na KVALITET s*ksa, a blago onoj sa džepnom raketicom!

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
27 Beograd