fbpx
Skip to main content
seks

Tehnika "DUBOKO GRLO" u potpunosti POPRAVLJA ORALNI S*KS, muškarac će doživeti ORGAZAM za pamćenje

Foto: Profimedia
Bitno je da se pridržavaš ovih uputstava!

Muškarci vole oralni seks, a ukoliko se pitate da li vole nešto više od toga. Odgovor je: "duboko grlo". Sa obzirom na to da ovo mnogim ženama ovo zvuči zastrašujuće, daćemo vam nekoliko smernica kako se izvodi. 

Ovo ipak ne znači da ćete odmah uspeti i da će vam se dopasti, ali u svakom slučaju ukoliko ste spremni da iznenadite partnera ovim osveženjem u krevetu, budite spremni na to u početku, takođe imajte na umu da uvek pratite svoje granice i da ih ne prelazite. Ukoliko vam se ovo ne svidi ili vam bude neizdrživo, odustanite. 

"Duboko grlo" je tehnika oralnog seksa u kojoj se ceo penis obukvati. Pošto je vrh glavića najosetljiviji deo penisa, a pri ovoj tehnici "lupka" po grlu, muškarac se oseća sumanuto dobro. Oprez: duboko grlo nije za početnice – osećaj gušenja i nagon za povraćenjem nisu retkost. Stoga dobro prouči sledeće savete: 

RUŽNE DO BOLA! Ova OBUĆA je HIT ovog proleća, devojke je NOSE uz bukvalno svaku odevnu kombinaciju!

RUŽNE DO BOLA! Ova OBUĆA je HIT ovog proleća, devojke je NOSE uz bukvalno svaku odevnu kombinaciju!

ŠTA JOJ JE SA LICEM? Ceca Ražnatović ŠOKIRALA novom objavom, NE liči na SEBE, ovaj detalj "BODE OČI"!

ŠTA JOJ JE SA LICEM? Ceca Ražnatović ŠOKIRALA novom objavom, NE liči na SEBE, ovaj detalj "BODE OČI"!

muškarac
muškarac
Foto: Profimedia

Opusti se i kreni polako

Lakše je reći nego napraviti, to je jasno. Ali jedino kad dobro opustiš usta možeš potisnuti efekat gušenja. Dakle, uzmi penis koliko najviše možeš u usta – dok ga ne osetiš na grlu. Potom ga skroz polako uzimaj sve dublje i naravno, ne zaboravi da dišeš kroz nos. 

Počni dok je još mekano…

Nemoj početi s jako ukrućenim penisom: uzmi ga u usta dok je u polukrutom stanju. Tako će ti biti lakše za početak. Neka dođe do potpune erekcije u tvojim ustima. Uz to, osećaj koji će on imati dok doživljava potpunu erekciju u tvojim ustima je mnogo dobar. 

seks
seks
Foto: Profimedia

Spreči osećaj gušenja i povraćanja

Ako budeš "zujala", odnosno puštala zvuk kao da zujiš, lakše ćeš sprečiti osećaj gušenja i povraćanja. Ako ti zvuči smešno to što zujiš za vreme oralnog seksa (što i jeste razumljivo), možeš pre da provežbaš na banani ili krastavcu. 

Isplazi jezik

Jezik neka ti sve vreme bude isplažen, kao da si kod doktora pa moraš reći "aaaa" dok ti pogleda grlo. 

 

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Slaba kiša
19 Beograd