Skip to main content
 • Read more Ana Brnabić Info

  U avionu za Njujork premijerku sačekalo lepo iznenađenje (FOTO)

 • Read more Julka Mitrović Društvo

  Baka Julka DOŽIVELA STOTU, a nadničila je ceo svoj vek: Ne pitaj me kakav mi je život bio! (FOTO)

 • Read more Policija Hronika

  "Znale smo da ovo čeka jednu od nas": Detalji BRUTALNOG UBISTVA SEKIROM u Boleču

 • Read more Pafos, Kipar Region

  Smrtna opasnost vreba u Jadranu: Možete NASTRADATI u trenu

 • Read more Parovi tabela za izbacivanje Parovi

  SVE SE JASNO ČULO: Dečko, šta se zanosiš, GLASOVI SU NEREALNI! Tabela je nameštena?!

 • Read more Saobraćajna nesreća Vesti

  Auto LETEO na autoputu i ZABIO se u autobus, a onda... Snimak UŽASA se proširio internetom! (VIDEO)

 • Read more Oštećen mobilni telefon Vesti

  SVI TO RADIMO! Ako ovo uradite mobilnom telefonu, može da vam EKSPLODIRA pored glave!

Mladoženja stavlja burmu na mladin prst

Dugo ste u vezi, a nikako da postavi ONO pitanje? Evo kako da ga navedeš da te zaprosi?

Foto: Profimedia
Trikovi koji će ti dobro doći...

U vezi si već dovoljno dugo i smatraš da bi stvari trebalo podići na sledeći nivo, ali on nikako da postavi sudbonosno pitanje? Donosimo ti šest načina da podstakneš dečka da te zaprosi pa izaberi da li češ se poslužiti nekim od trikova, reći mu jasno šta želiš ili ćeš na kraju ipak ti morati da zaprosiš njega.

Legenda kaže da žena koja očajnički želi da je dečko zaprosi treba da nosi papirni prsten na domalom prstu dok on ne shvati poruku i ne uruči joj pravu stvar.

Naučnici razvrstali ljubav na kategorije: Ako ste OSMI tip, smatrajte se NAJSREĆNIJOM osobom na svetu!

Nije da žene očajnički žele da stupe u brak, ali nakon određenog staža u zabavljanju većini padne napamet da bi im dotični momak mogao predložiti i brak. Ako u njemu vidiš čoveka svog života, moraš ga nekako navesti da izrekne čuvenu rečenicu...ili ćeš morati sama da preuzmeš inicijativu.

Vodič po muškim erogenim zonama

Hana Seligson, autorika knjige "A Little Bit Married: How to Know When It’s Time to Walk Down the Aisle or Out The Door" (Pomalo venčani: Kako znati da li je vreme za odlazak pred oltar ili kroz vrata) ponudila je nekoliko saveta za žene koje žele da njihovi momci budu ti koji će pokrenuti temu venčanja.

verenički prsten
verenički prsten
Foto: Profimedia

Budi konkretna

Okolišanja u stilu "volela bih svadbeni kolač od jagoda" ili "maj je dobar mesec za venčanje" u mnogim slučajevima nisu delotvorna. Mnogi muškarci kažu da su tri ili pet godina bili u vezi s devojkom, ali da ju nisu zaprosili jer ona nikad nije potegla to pitanje. Žene daju migove, ali muškarci te migove ne razumeju, dakle budi jasna i konkretna.

Brzo spomeni brak

Mnoge žene stupaju u vezu i puštaju da ona teče, ne spominjući brak. Tako je Danijela, nakon dvogodišnje veze koja nije krunisana brakom, u sledeću vezu ušla s drugačijom taktikom. Dečku je rekla: "Slušaj, u prošloj vezi nisam se usudila da govorim o budućnosti našeg odnosa, ali sada to više nije slučaj. Želela bih da znam jesmo li na istoj talasnoj dužini." Bili su, i danas su muž i žena.

Miris njegovog ponosa je ČUDAN I NEPRIJATAN...O ovom PROBLEMU niko ne priča, a EVO šta je RAZLOG!

Iskušaj kako "diše"

Ovaj savet neće odmah dovesti do prstena na tvojoj ruci, ali bi mogao da ti pomogne da napraviš korak u pravom smeru. Pitaj dečka šta misli da bi se moglo uraditi kako bi se vaša veza pomerila s "mrtve tačke". Takvo pitanje je bolje od neodređenog "kako ti se čini naša veza".

Verenički prsten
Foto: Profimedia

Napomeni da ćeš pristati

Moguće je da odugovlači jer se boji tvog odbijanja. Stoga mu napomeni da bi pristala ukoliko te zaprosi. Većina će shvatiti poruku, osim ako nije preterano uvijena.

 Pohvali brak

Jedan od "trikova" je i navođenje povoljnih učinaka braka na zdravlje: oženjeni muškarci su zdraviji, više zarađuju i češće imaju seks od nevenčanih. Nije za bacanje, zar ne?

Daj mu ultimatum

Nakon četiri godine veze, 31-godišnja Sandra je rekla dečku da je mora zaprositi pre dana venčanja njihovog zajedničkog prijatelja, ili će na svadbu ići sam. Zaprosio ju je u roku. Naravno, moraš biti spremna na njegovo odbijanje i naraskid.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
Baka Staka's picture

Baka Staka

Reci mu: "Il' se ženi il' me se okani". Ako te se okane, ne očajavaj jer ti taj sigurno ne bi bio dobar muž, i imaj na umu: "Jedan se oteg'o, drugi se proteg'o". Šta ima da slušate te zapadnjačke psihologe, naša narodna mudrost već ima odgovore na sve.

1 | 0

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Slaba kiša
12 Beograd