fbpx
Skip to main content
muškarac

EROS ILI LUDUS: Postoji ŠEST tipova ljubavnika, pogledajte kojem vaš PRIPADA! Četvrti VOLI zauvek!

Foto: Profimedia
Otkrijte ga!

Džon Li je pre 40 godina, objvio teoriju o ljubavi i ljubavnicima, a kasnije je ta teorija i dopunjena. Suština je da kada je reč o muškarcima postoji nekoliko tipova ljubavnika, a svaki je priča za sebe. Ukoliko niste znali pogledajte kom tipu pripada vaš partner.

ZA NJEGA TREBA DA SE UDAŠ: 10 pokazatelja da je on ONAJ PRAVI!

Muškarac
muškarac
Foto: Profimedia

NISTE NI SVESNE: Ovo su GREŠKE zbog kojih možete IZGUBITI vašeg muškarca!

Eros

Eros je uvek romantičan i kad je reč o ljubavi i on živi u svetu mašte.  Za njega je ljubav prolazna, ali je za njega to najjači magnet. Brak je večiti medeni mesec, a seks krajnje istančan estetski doživljaj.

Pragma

Kod njih je sve u domenu racija i skloni su da potisnu emocije, a slede mozak. U vezi gledaju da zadovolje praktične potrebe. Oslanjaju se više na logiku nego na osećanja. Kad biraju partnerku postavljaju pitanja: Da li zna da kuva, da li zarađuje dovoljno, hoće li se svideti mojoj porodici.... Imaju realna romantična očekivanja, a zbog pažljivog odabira partnera po ključu sličnosti, njihove veze retko pucaju.

SEKS VAM ODAVNO NIJE ZANIMLJIV: Sedam načina kako da VAM odnos iz dosadnog pređe u NEZABORAVAN!

Ludus

On voli ljubav kao sport, ekstremni sport.  To su igrači koje više zanima kvantiteta nego kvaliteta veze. Sa partnerom ostaju samo dok im je zabavan i zanimljiv. Ljubav ne shvataju ozbiljno. Skloni su seksualnoj agresivnosti.

DA SMO OVO ZNALI RANIJE: Eksplozivni ORGAZMI na sve strane, ali evo u čemu je CAKA!

muškarac
muškarac
Foto: Profimedia

NE KUKAJTE VIŠE: Ovo su znaci da ste u DOBROJ vezi, iako vi toga niste svesni!

Agape

Oni su saosećajni i sa njima možete ostvariti bliskost. Vole i ljude sa kojima nisu bliski, pa čak i strance koje više nikad neće sresti. Njihova ljubav je duhovna i ne brinu da li će im ona biti uzvraćena.

Storge

Temelj veze im je prijateljstvo. U ljubavi im nedostaje strast. Oni ne traže ljubav svog života nego kompatibilnu vezu sa nekim koga već od ranije znaju i imaju zajedničke interese. Za njih je ljubav postupan proces razvoja emocija iz prijateljstva.

IMATE STRES NA POSLU? Evo KAKO uništavate vašu VEZU sa partnerom i prenosite LOŠU ENERGIJU!

Mania

Oni vole intenzivno, a strah od gubitka ih sprečava da istinski uživaju u vezi. U ljubavi su ljubomorni, opsesivni i žele potpuno da poseduju voljenu osobu. U svojim očima vrede samo ako su voljeni.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd