Skip to main content
seks

"Pamtim to kao DIVLJU AKCIJU koju nikada do tada nisam doživela, a TO što mi je URADIO SA PRSTOM..."

Foto: Profimedia
Ispovest devojke koja se posle bolnog raskida prepustila avanturi!

Bila sam u poseti kod dobre drugarice u Beču, dva-tri meseca posle raskida sa dečkom sa kojim sam bila u vezi tri godine. Još sam prečesto pričala o njemu, i drugarica me je ubeđivala da treba hitno da ga zaboravim. Rekla mi je da bi trebalo da se zabavim malo, dok sam tu, kod nje, daleko od kuće, i da ima drugara kojeg bi mogla da mi nabaci, ali ja sam to odbijala.

VEŠTICE ILI NEVEROVATNI UMOVI? Otkrijte misteriju CRVENOKOSIH

VEŠTICE ILI NEVEROVATNI UMOVI? Otkrijte misteriju CRVENOKOSIH

Ali, avaj, mogu vam reći da me je prevarila. Izašli smo te večeri u četvoro, moja drugarica sa svoji dečkom, koji je poveo i svog drugara, kojeg je ona već bila namenila meni. Šetali smo gradom i ćaskali, popili nekoliko pića, a onda otišli u stan njenog dečka. I tamo smo malo posedeli, i moram priznati da je momak kojeg mi je bila namenila počeo da mi se sviđa tokom tih nekoliko sati, a i pića su učinila da se skroz opustim i da se osećam odlično. Imao je plavu kosu i usko lice, bio je visok i vrlo simpatičnog osmeha.

0013980815
0013980815
Foto: Profimedia

Nisam imala pojma da imaju pakleni plan za nas dvoje. U jednom trenutku, Maja i njen momak primili su telefonski poziv, i tobože su morali da odu nekud da hitno nešto obave, a nas dvoje su ubedili da ostanemo u stanu i da ih sačekamo. Bila sam pomalo kivna, jer sam naslutila smicalicu, ali, čudno, istovremeno sam bila i uzbuđena.

Pričali smo možda još petnaest minuta, a on mi je onda stavio ruku na koleno. To je bilo toliko spontano i prirodno, da nisam osetila ni trunku nelagode. Uskoro smo se ljublili, a kad je počeo da mi skida farmerke, zaustavila sam ga samo da ga pitam da li ima kondom. Budući da jeste, za koji minut je bio u meni. Zajedno smo doživeli orgazam, u roku od nekoliko minuta.

NE GUBI VREME VIŠE! Ovako ćeš sigurno ZNATI da je VREME za RASKID, postoje stvari koje se NE TOLERIŠU!

NE GUBI VREME VIŠE! Ovako ćeš sigurno ZNATI da je VREME za RASKID, postoje stvari koje se NE TOLERIŠU!

Srela BIVŠEG, sevnule VARNICE, odmah sve ISPRIČALA MUŽU! Ako si pamentna OVO nikada NE GOVORI muškarcu!

Srela BIVŠEG, sevnule VARNICE, odmah sve ISPRIČALA MUŽU! Ako si pamentna OVO nikada NE GOVORI muškarcu!

Bili smo potpuno zaboravili na drugare koji su nas ostavili same u stanu, a kada smo se odmorili od prvog puta, ubrzo smo se spojili još jednom. Najpre smo se mazili i ljubili neko vreme, a kada smo se uzbudili dovoljno, ponovo je bio na meni. Sada je sve redio sporije i metodičnije, i bilo je još bolje.

U jednom trenutku malo se odaljio, i počeo da mi dodiruje usne prstom. Gurnuo ga je u usta. Neviđeno mi je prijalo da ga na taj način dodatno uzbuđujem, ali nisam slutila šta on namerava da uradi.

prevara
prevara
Foto: Profimedia

U jednom trenutku, podvukao je ruku pod moju g*zu i tim vlažnim prstom počeo da me stimuliše. Prvo me je to iznenadilo i uplašilo, stegla sam mu mišice, ali sam se uskoro opustila i počela da uživam. Nisam mogla da verujem koliko ovo može da poveća užitak. Imala sam osećaj da ću bukvalno eksplodirati od uživanja.

Na kraju, kada smo se počeli da se oblačimo, rekla sam mu da je ovaj s*ks bio zaista fenomenalan i da mi je žao što moram da se vratim u Beograd već sutra ujutru. Tražila sam neki suvenir od njega i on mi je dao privezak u obliku otvarača za pivo.

"Daj i ti meni nešto", rekao je on nasmejavši se, a meni je na pamet pala najluđa ideja. Dala sam mu svoje gaćice čime se on neviđeno oduševio... Bio je to veliki korak u zaboravljanju nesrećnog bivšeg.

 

 

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Slaba kiša
7 Beograd