fbpx
Skip to main content
mlada se šminka

PREVARILA MUŽA NA DAN SVADBE! Ispovest žene koja je spavala SA KUMOM u toku veselja

Foto: Profimedia
Nije mogla da odoli.

Moram priznati da sam u mlađim danima bila zaista divlja, i varala sam svakog dečka sa kojim sam bila. Neki će reći da sam lakog morala, ali šta da radim kada volim seks. Odgovorno tvrdim da sam dobra osoba, i danas dobra supruga i majka.

Verovatno mi nećete verovati, kada čujete priču o najluđem događaju u mom životu, koji se odigrao na našoj svadbi.

Suprug i ja smo se zabavljali dve godine pre toga, a ja sam povremeno spavala i sa njegovim najboljim drugom i budućim venčanim kumom, za kojeg je to bila samo avantura: nije imao nameru da me preotima, ili bilo šta slično. Bilo nam je lepo, a bili smo dovoljno oprezni da se ništa ne sazna.

Dodaj KAŠIČICU ovog ZAČINA u svako jelo, PUMPA IMUNITET, stimuliše JETRU, eliminiše masti!

Dodaj KAŠIČICU ovog ZAČINA u svako jelo, PUMPA IMUNITET, stimuliše JETRU, eliminiše masti!

Zovu je "PROLEĆNA INFUZIJA"! Ovo je NAJMOĆNIJA BILJKA koju imate u dvorištu, ČISTI JETRU, KOŽU, izbacuje višak soli!

Zovu je "PROLEĆNA INFUZIJA"! Ovo je NAJMOĆNIJA BILJKA koju imate u dvorištu, ČISTI JETRU, KOŽU, izbacuje višak soli!

mlada
mlada
Foto: Profimedia

Nisam bila toliko luda da planiram da prevarim svog tek venčanog supruga već tokom svadbe, ali to se, prosto, dogodilo.

Posle obavljenih procedura u opštini i crkvi, počelo je veselje u restoranu. Igrali smo, pevali i pili, a moj novopečeni mužić je, bogami, bio zgodno pod gasom.

Dok smo plesali uz neke od naših omiljenih pesama, kum me je zagrlio oko struka, i rekao mi na uvo da sam ga neviđeno uspalila, i da bi me rado uzeo, sad i ovde, na stolu, na sred sale.

Rekla sam mu da ne budali, ali kako da lažem da me je ovo što je rekao ostavilo ravnodušnom!?

Najbolji drugar mog muža bio je odličan ljubavnik.

Vreme je prolazilo, a sve me je više kopkalo - neprekidno smo flertovali, a on bi povremeno dolazio da igra sa mnom, i grlio me, maltene bezobrazno spuštajući šaku ka mojoj guzi.

Pred kraj veselja, mužić mi se maltene napio i uglavnom je sedeo za stolom, a ja sam pričala sa rođacima. Kum mi je onda prišao i naredio da pođem sa njim. Nisam ni bila svesna da je toliko lud.

Veselje se odigravalo u restoranu hotela, a on me je odveo u jednu od soba na prvom spratu - vlasnik mu je bio prijatelj, pa je tako dobio ključ.

Mlada
Mlada
Foto: Profimedia

Govorila sam mu da nije normalan i slično, ali jednostavno nisam mogla da odolim! Bio nam je to jedan od najvrelijih seksualnih okršaja - bilo je kratko, ali baš slatko. Srećom pa u strasti nismo pocepali venčanicu, a razmazanu šminku sam očistila i kasnije doterala u we-ceu.

Posle svadbe, u komšiluku je počelo da se šuška o ovom događaju, i mislim da je to došlo i do mog muža. Međutim, on je blag i tolerantan čovek, a moguće je da mi ništa nije rekao jer mu je bilo previše neprijatno. Shvatio je, verovatno, da mu je lakše da ni u šta ne poveruje i da ne proverava.

Sa kumom više nikad nisam spavala i rekla sam mu da je bilo odlično, ali ludo, i da sada treba da prekinemo zauvek. Uskoro se i odselio u Nemačku, pa je i to pomoglo.

Međutim, i dalje s vremena na vreme imam seks sa nekim frajerom koji me obori s nogu i ponovo slutim da moj Saša sve zna, ali ništa ne govori. Kažem vam, ja sam dobra supruga i majka njegove dve ćerkice i on to ume da ceni.

 

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd