Skip to main content
Ljubavna veza

Evo ŠTA je zajedničko svim uspešnim vezama i kako to da ostvarite!

Foto: Profimedia
Jedna stvar, a toliko važna...

Iako je važno osećati se ugodno i kada sedite zajedno u tišini, verbalna komunikacija veoma je bitna za zdravu ljubavnu vezu. Ona vrlo često zna da predstavlja problem, posebno u dugim vezama, ali i to je, na sreću, rešiva stvar. Ukoliko primenite sledeće savete, komunikacija u vašoj vezi doći će na sasvim nov nivo.

UDAJA VAM PREDSTOJI: Ukoliko ste sanjali neki od ovih SNOVA, uskoro vas očekuje BRAK!

Uživajte u razgovorima oko malih, svakodnevnih stvari

Zanimljiva osoba koju ste videli u tramvaju ili anegdota iz pekare mogu biti nešto oko čega ćete se dobro nasmejati i tako ulepšati jedno drugom dan. Deljenje iskustava psihološki dokazano zbližava ljude i služi kao lepa uspomena i u trenucima svađe kada vam je potrebno nešto što će vas podsetiti koliko vam je lepo s vašim partnerom. 

ŽESTOKI MANIPULATOR ILI ISTINSKI KAVALJER: Ovi znaci ih JASNO razlikuju!

razgovor
Foto: Profimedia

Pažljivo slušajte partnera 

Kada partner želi nešto da vam ispriča, pažljivo ga saslušajte i dajte mu do znanja da vam je stalo da čujete šta ima da vam kaže. Nemojte ga prekidati i tek nakon što vam ispriča celu priču dajte svoj komentar.

Podelite problem

Iako vam možda partner ne može pomoći u rešavanju vašeg problema, podeliti problem i saslušati tuđe mišljenje može pomoći vama da se približite rešenju problema. Nemojte skrivati ono što vas muči i otvoreno razgovarajte s partnerom o svemu, nikad ne znate kakvog se saveta može dosetiti. 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Mist
8 Beograd