fbpx
Skip to main content
seks

Da li gaji iskrene EMOCIJE ili ste mu samo ZABAVA: OMILJENA POZA otkriva šta on stvarno oseća prema vama!

Foto: Profimedia
Stručnjak za govor tela otkriva

Na osnovu stvari u kojma uživa, može se mnogo toga zaključiti. Stručnjak za govor tela, Jan Hargrejv, otkriva kakva osećanja muškarac gaji prema ženi na osnovu omiljene poze u seksu.

Položaj kašike

Poza kašike, odnosno položaj u kojem oboje ležite na boku, s tim da je on iza vas, otkriva muškarca koji stalno traži potvrdu ženinih osećaja. Ovaj položaj omogućava posebnu intimnost, što ukazuje na to da je vaš muškarac osećajan tip, objašnjava Hargrejv.

'Zakon mokrenja' otkriva koliko DUGO TREBA URINIRATI: Štoperice na sunce i proverite da li vam je BEŠIKA ZDRAVA

'Zakon mokrenja' otkriva koliko DUGO TREBA URINIRATI: Štoperice na sunce i proverite da li vam je BEŠIKA ZDRAVA

Tehnika ZA ČIŠĆENJE KAMENCA: Ovaj trik skida mrlje provereno, a slavine i PLOČICE BLISTAJU kao da su nove

Tehnika ZA ČIŠĆENJE KAMENCA: Ovaj trik skida mrlje provereno, a slavine i PLOČICE BLISTAJU kao da su nove

"Doggy style"

Ako vaš muškarac obožava "doggy style", on zapravo voli da dominira, da bude alfa muškarac i ne želi previše emocionalno da se otvara. Budući da u ovoj pozi kontakt očima izostaje, to on zapravo i želi jer tako dobija na sigurnosti. Moguće je da ima problema sa samopouzdanjem.

Ako je žena gore, muškarcu je bitno i njeno zadovoljstvo

Iako većina muškaraca najviše voli upravo ovu pozu, ona ne govori mnogo toga dobrog o njima. Ako vaš muškarac insistira na njoj, on zapravo ne želi da uloži previše truda već vama prepušta da odigrate igru. Manjak ambicije i motivacije ne odnosi se samo na seks, već i na ostale delove života jer je ovaj muškarac uglavnom navikao da mu se sve servira.

No ako ne insistira samo na ovom položaju, ali mu je jedan od dražih, reč je o zaigranoj mašti i takav muškarac može da pruži svojoj partnerki mnogo dobre zabave.

seks
seks
Foto: Profimedia

Poluzagrljaj je znak da je zadovoljan u vezi

Položaj u kojem žena leži na stomaku, a muškarac je grli prilikom seksa u tzv. poluzagrljaju, znak je da mu je prijatno s njom i da je zadovoljan u vezi, objasnila je doktorka Odri Nelson, stručnjak za komunikaciju.

Ako se odmiče posle seksa, boji se obaveza

Ako se muškarac posle seksa odmah odmakne od vas, znači da ne želi obaveze. Tim potezom stvara sigurnu udaljenost od vas, psihičku i emocionalnu.

Ležanje na boku posle seksa otkriva posesivca

Ako nakon seksa leži pored vas u pozi kašike, odnosno na boku, muškarac je sasvim lud za vama, ali i pomalo posesivan. U tom položaju on vas zaklanja, što ukazuje na dominantnost. Međutim, ako želi da se mazi, ali tako da ste vi iza njega, ovaj položaj otkriva nekoga ko voli da se drugi brinu o njemu, napomenuo je Hargrejv.

 

Vremenska prognoza
Slaba kiša
5 Beograd