fbpx
Skip to main content
loš zadah

GUTANJE S*ERME: Muškarci ovo OBOŽAVAJU, ali EVO zašto ova NAVIKA može izazvati veliki PROBLEM za ženu!

Foto: Profimedia
Pazite se!

Muškarci smatraju najvećim činom intimnosti kada im partnerka nakon odnosa proguta s*ermu. Ukoliko i vam to nije problem i želite to da uradite, a ne poznajete partnera dovoljno i niste u dugoj vezi, onda ta odluka može napraviti problem.

BEZGLUTENSKI PREZERVATIV - LUDOST ILI NE? Doktori otkrivaju: Da li ćete BACATI NOVAC?

impotencija
impotencija
Foto: Profimedia

Naime, da bi ovaj čin bio u potpunosti bezbedan vaš partner mora biti u potpunosti zdrav, bez bilo kakvih polnih bolesti, infekcija koje bi mogle da vam naprve problem.

Sperma je puna proteina, minerala, šećera i ostalih hranljivih sastojaka, koje svkodnevno unosite u organizam. Ima malo kalorija, i savršeno je bezbedno progutati spermu, ali pod uslovom da partner nema bolesti i bakterije.

Sviđa vam se drugi, njegova mama ne zna da kuva?! Ove REČENICE nikada nemojte izgovarati pred NJIM!

Većini žena se ne sviđa njen ukus i zato je krajnja tačka do koje idu svršavanje u usta i pljuvanje. Ona ima gorko slani ukus i sadrži kiseline koje mogu biti neprijatne za nečiji želudac.

Penis
Foto: Profimedia

Najgore što može da se dogodi

Možete zakačiti neku polno prenosivu bolest, bez obzira progutali je vi ili ne. Herpes, Human papiloma virusi ili sifilis možete dobiti kod svakog oralnog seksa, odnosno čim penis dođe u kontakt sa vašim ustima. Ukoliko partner ejakulira u vašim ustima rizikujete da dobijete hlamidiju, gonoreju ili HIV.

- Svaka ejakulacija u ustima povećava rizik da dobijete polno prenosive bolesti, iako postoji opasnost i kod starog dobrog oralnog zadovoljavanja. Rizik svakako postoji, bez obzira, progutali semenu tečnost ili ne - rekla je Debi Herbenik, profesor Univerziteta Indijana.

O ovim seksualnim temama se NE PRIČA: Za mnoge je još uvek TABU!

Uglavnom se ništa neće dogoditi kada neko proguta spermu. Ponekad može doći do bolova u stomaku i dijareje, ali veoma retko. Brojna istzraživanja su pokazala da sperma ima svojstva antidepresiva ili pomaže kod preeklampsije, komplikacija u trudnoći koju karakterišu visok pritisak, otoci i belančevine u mokraći.

Ako imate stabilnu vezu, ne viđate se sa drugima i sigurni ste da vaš partner nema neku od navedenih bolesti, gutanje sperme neće izazvati neki ozbiljan rizik.

Ako se ON okreće za DRUGIM ženama na ULICI, onda MORATE ovo da ZNATE!

Najbolje bi bilo da se vi i partner testirate i budete obavešteno o vašem seksualnom zdravstvenom stanju. Ovo je posebno važno ako ste seksualno aktivni ili menjate partnere. Ako niste sigurni, koristite kondom svaki put kada krenete ispod njegovih kukova.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
7 Beograd