fbpx
Skip to main content

IMALA SAM S*KS sa crncem: Od ogromnog pen*sa VILICA me je zabolela - a onda je ušao u mene i...

Nisam mogla da izbrojim orgazme!

Ovo je ispovest žene koja je probala ono o čemu mnoge maštaju. Imala je s*ks sa crncem, a izreka "Jednom crnac uvek crnac" njena je parola. 

- Imala sam 29 godina kada sam upoznala Majkla. Zajedno smo radili i vremenom sam primetila da me svakodnevno odmerava - započinje svoju priču Jelena kojoj se ispunila jedna od najvećih se*sualnih želja.

VEČERAS DIVLJI S*KS: Uz ovih OSAM filmova, ZAPALIĆETE maštu, a onda vas čeka EKSPLOZIJA u krevetu!

seks, sex
Foto: Profimedia

- Stalno smo se susretali u hodniku, i onda je jednog dana skupio hrabrosti da mi se obrati. Imao je sjajno telo, odličnu definiciju i bio je crn. Nikada nisam bila sam crncem i to je bilo nešto što sam oduvek želela da probam. Redovno sam maštala kako imamo se*s i oralno ga zadovoljavam.

DOBRA PETORKA I LOŠA PETORKA: Novi trend KOJI morate da PROBATE! Imaćete S*KS za pamćenje!

Kako je vreme prolazilo, polako smo počinjali ozbiljno da flertujemo. Onda me je jednog dana pozvao da izađemo, samo nas dvoje.

Jedna od prvih stvari koje je želeo da zna o meni bilo je to da li imam dečka – rekla sam mu da nije ništa ozbiljno kako bi mu dala signal da sam dostupna. Izgledalo je kao da jeste jer me je na kraju večeri pitao da li želim da svratim kod njega na još jednu čašu vina.

Toliko sam bila uzbuđena da sam jedva uspela da se iskontrolišem na pomisao da ćemo najverovatnije imati se*s.

ZNATE LI ŠTA JE VANILA S*KS?! Mnogi su ga PROGLASILI i omiljenim! Da li je i vaš IZBOR?

Kad smo stigli do njega, nisam stigla ni da uzmem čašu vina, a njegove ruke bile su na mojim nogama. Lagano ih je mazio kretajući se ka mom međunožju. Nisam se opirala. Nežno je počeo da me ljubi po vratu. Ubrzo su mu ruke bile i na mojim grudima. Bila sam toliko napaljena da sam jedva dočekala svoj red da ja njega skinem.

Bila sam u šoku, ali prijatnom. Nikada pre nisam videla golog crnog muškarca i njegov pe*is je bio prelep – ali i mnogo veći od svega što sam u životu imala priliku da vidim. To me je malo zabrinulo i uplašilo jer sam relativno sitna i nisam bila sigurna da li će me se*s sa tolikim penisom boleti. Ipak, znatiželja je preovladala i želela sam da znam da li mogu da ga primim.

Prišao mi je i privukao me sebi. Mogla sam da osetim njegovu erekciju. Oralni se*s je mi nije baš legao jer je bio prevelik i vilica me je bolela. Ali i dalje sam se radovala se*su sa njim. Bio je svestan da mi je ovo bio prvi put da imam se*s sa crncem i sve vreme me je zadirkivao.

Bili su u krevetu kada je ženi uputio bizarnu molbu i onda je SEKSUALNA IGRA pošla po neviđenom zlu

Seksi lice
Foto: Profimedia/ilustracija

Ubrzo je bio u meni. Osetila sam malu nelagodnost i bol. Ali sve to se ubrzo pretvorilo u ekstazu jer je bio nežan, a i nikada nisam osetila tu senzaciju "rastezanja" vagine kada je neko sa tolikim penisom u vama. Kontrast u boji naših tela dodatno je doprinosio uzbuđenju. Ni sama ne znam koliko sam orgazama imala te noći.

NE PRIČAJTE O STAROJ LJUBAVI! Ovo je ZAMKA u koju mnogi padnu pa se KAJU!

Ujutro smo ponovo imali se*s. Nije bilo sumnje da je odličan ljubavnik. Cele te nedelje imali smo se*s i potpuno sam se navukla na njega. Nisam mogla da mu kažem ne.

Ali svemu tome je ubrzo došao kraj jer je dobio novu poziciju zbog koje je morao da napusti Srbiju. Nikada ranije nisam osetila toliku ekstazu i sigurna sam da je više neću ni osetiti tokom se*sa sa "običnim belim muškarcima".

 

Pročitajte i:

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
5 Beograd